Tips voor een romantisch ontbijt op bed

Tips voor een romantisch ontbijt op bed

Wij bij Club 9 geloven dat een lekker maar toch simpel en romantisch ontbijt op bed een feestelijk begin van de dag kan zijn (mits veilig opgediend, want het bed moet natuurlijk wel schoon blijven 😉 ). Maar wat is nu perfect voor een ontbijt op bed? Of ben je gewoon even inspiratieloos? Wij hebben een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet.

Een romantisch ontbijt op bed hoeft helemaal niet moeilijk te zijn

Uiteraard mag een lekker sneetje brood, kopje koffie en een gekookt eitje niet ontbreken aan jouw ontbijt op bed. Toch is het vaak net dat extra detail dat er een feestelijke twist aan geeft. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een zelfgemaakte smoothie – tip: in een mason jar met rietje, mocht je hem omstoten, minder kans op grote vlekken
  • Snijd aarbeien in de vorm van een hartje
  • Chocolade croissants – en dan het liefst gevuld met Nutella!
  • Verse geperste jus d’orange – dat kan natuurlijk niet ontbreken
  • Serveer champagne – om het lekker speciaal te maken
  • Bak wafels!

Houden jullie van een goede Netflix serie op elk moment van de dag? Hier is wat inspiratie voor series die je gezien MOET hebben!

tips voor een romantisch ontbijt op bed

Ga je liever voor een uitgebreide brunch gewoon aan tafel in plaats van een romantisch ontbijt op bed? Dan kun je aan de slag met pannenkoekjes, bananenbrood of pizza. Je kunt ook zelf spreads maken voor op het brood. En alles kan in de vorm van hartjes natuurlijk, om het lekker romantisch te houden. Een zelfgemaakt eiersalade met spekjes bijvoorbeeld, hoe lekker klinkt dat!

Of een schaal yoghurt, verse aardbeitjes en eventueel granola zullen ook zeker bijdragen aan een smaakvol ontbijt op bed. Granola kun je ook zelf maken, want dat is namelijk helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt: havermout, noten, olijfolie, honing, kaneel en een scheutje zout. Vervolgens in de oven op 180 graden en klaar is kees.

De gouden tip: een klein bosje bloemen om al het lekkers te vergezellen. Romantischer kan niet toch?

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …