De beste Netflix series – Deel 2

De beste Netflix series – Deel 2

Na onze vorige Netflix blog hadden we een vervolg beloofd; hier is hij dan! We hebben weer de beste Netflix series voor je op een rijtje gezet. Perfect om te bingewatchen in je bed of op de bank. Dus kies een serie uit het onderstaande rijtje, pak er wat lekkers bij en ga heerlijk onderuitgezakt voor de tv hangen. 

Deze Netflix series moet je gezien hebben

Heb je het vorige lijstje al helemaal uitgespeeld? Niet getreurd! Hieronder vind je de beste Netflix series van het moment. 

Lupin

We beginnen meteen met één van de beste series uit het rijtje. Geïnspireerd door de boeken van Arsène Lupin, doet Assane Diop er alles aan om gerechtigheid te krijgen voor zijn vader wie vals is beschuldigd van een diefstal. Lupin is een Franse mysterie thriller en heeft op dit moment 2 seizoenen beschikbaar. Het schijnt zo te zijn dat seizoen 3 ook al in de maak is! 

How to get away with murder

Annalise Keating is een strafrechtadvocaat en tevens professor strafrecht aan een universiteit in Philadelphia. Samen met vijf studenten welke ze zelf heeft uitgekozen en haar vaste partners Frank en Bonnie, doet ze er alles aan om rechtszaken te winnen. Wanneer de studenten zelf betrokken raken bij een criminele daad, moeten ze hard werken om ervoor te zorgen dat hun onschuld wordt verhult. 

The Serpent

De titel van de serie is te danken aan één van de bijnamen van de man om wie het allemaal draait. De seriemoordenaar Charles Sobhraj, oftewel Alain Gautier, lokte zijn slachtoffers met mooie praatjes. In de serie kun je zien hoe hij te werk ging. In de jaren 70 was Bangkok een echte bestemming voor backpackers uit Europa. Alain lokte ze naar zijn huis waar het altijd feest was. Het feest liep altijd af met iemand die doodziek naar een kamertje moest worden afgevoerd. Deze hoort zeker bij de beste Netflix series van het moment.

Quicksand

De serie begint met Maja Nordberg die wordt gevonden, naast een geweer en onder het bloed, in een klaslokaal waar vlak daarvoor meerdere mensen zijn vermoord. Gedurende de serie kom je er door terugblikken achter wat er die dag is gebeurd. Maja komt tijdens de zomervakantie in contact met Sebastian. Ze worden verliefd en op het eerste oog lijkt de relatie goed te gaan, maar schijn bedriegt…

beste netflix series

The Alienist

Dit is een serie die zeker niet is bestemd voor de zwakke magen onder ons. Het verhaal speelt zich af in New York in de 19de eeuw. Laszlo Kreizler is een Alienist; een krankzinnigen arts. Wanneer er een seriemoordenaar opduikt die op lugubere wijze jonge jongens vermoord, gaat Laszlo samen met John en Sara op zoek naar een verband. 

Sex Education

Na al deze duistere series is het even tijd voor wat humor. Sex Education laat juist de ongemakken zien van sex, in plaats van dat er in series altijd het perfecte en mooie gebeurt. Otis en Maeve zitten op de middelbare school en door een deal die ze hebben gesloten zijn ze sexadvies gaan geven tegen betaling. De moeder van Otis is namelijk sekstherapeut dus je zou er van uitgaan dat hij er wel het één en ander van af weet, toch? Het tegendeel is het geval. Otis geeft adviezen terwijl hij zelf nog onervaren is in alles wat met seks te maken heeft. Dit brengt de nodige humor in de serie. Vandaar dat ook deze leuke serie in het rijtje van beste Netflix series staat.

Good Girls

De zussen Beth en Annie komen aan het eind van de maand flink wat geld te kort. Ook beste vriendin Ruby heeft geld nodig om de dure medicijnen van haar dochter te kunnen betalen. Ze bedenken een waterdicht plan; de supermarkt overvallen waar Annie werkt. Wat kan er nu mis gaan? Je raad het al; alles! Dit is het begin van hun criminele carrière. 

Orphan Black

Het verhaal gaat over Sarah die opgroeide als wees en hierdoor een moeilijk leven leidt. Op een dag ziet Sarah hoe een vrouw, Elizabeth, zelfmoord pleegt door voor een trein te springen. Deze vrouw heeft precies hetzelfde uiterlijk als Sarah, waardoor ze besluit haar identiteit aan te nemen, zodat ze Elizabeth haar bankrekening kan plunderen en zo uit de problemen kan blijven. Al snel komt ze erachter dat Elizabeth een groot complot op het spoor was gekomen, waardoor Sarah in de problemen komt. 

Stranger Things

Als je zin hebt om buitenaards te griezelen, is deze serie echt iets voor jou! Het verhaal speelt zich af in de jaren 80 in het Amerikaanse plattelands dorpje Hawkins. Op een dag verdwijnt de 12-jarige Will Byers. Zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin gaan naar hem op zoek. Tijdens de zoektocht komen ze allerlei vreemde en duistere dingen tegen. 

beste netflix series deel 2

Élite

Door een constructiefout is de school van Samuel, Nadia en Christion ingestorst. Hierdoor krijgen zij een beurs om naar de meest exclusieve privéschool van Spanje te gaan. De rijke kinderen die daar studeren moeten het niet zo hebben op de ‘armere’ mensen, maar na een tijdje worden er toch vriendschappen gesloten. De school wordt opgeschrikt doordat een medestudent wordt vermoord. Er wordt gewerkt met flashbacks en hoe dichter je bij het einde van het seizoen komt, hoe dichter je bij de moordenaar komt.

Welke serie ga je als eerste kijken? Wij wensen je in ieder geval veel kijkplezier met dit heerlijke lijstje!

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …