Retourneren

Vul onderstaand formulier in om je Club 9 Topper of Club 9 Kussen te retourneren. Door onderstaande in te zenden krijg je een retourformulier toegestuurd. Deze dient toegevoegd te worden, zodat we weten waar het product vandaan komt. Voor het retourneren van je matras, binnen de 100 dagen, mag je een mail sturen naar support@club9-sleepservice.nl

Zit je nog binnen het 100 nachten proefslapen?

  • Het Club 9 Matras wordt dan gratis opgehaald. Stuur hiervoor een mailtje naar Support@Club9-Sleepservice.nl, zodat jouw retour ingepland kan worden bij onze transporteur. Zodra het Club 9 Matras terug is bij ons in het magazijn wordt het abonnement stopgezet. De tot dan betaalde periodes worden teruggestort op je rekening.
  • De Club 9 Topper kan retour gestuurd worden via bijvoorbeeld PostNL of GLS. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Zodra de Club 9 Topper terug is bij ons in het magazijn wordt het abonnement stopgezet. De tot dan betaalde periodes worden teruggestort op je rekening.
  • Het Club 9 Kussen kan retour gestuurd worden via bijvoorbeeld PostNL of GLS. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Zodra het Club 9 Kussen terug is bij ons in het magazijn wordt het abonnement stopgezet. De tot dan betaalde periodes worden niet teruggestort op je rekening, alleen als het kussen retour gestuurd wordt binnen de eerste 14 dagen.

De volgende producten kunnen niet retour:

  • Boxspring Classic
  • Boxspring Deluxe

Herroepingsrecht

Je hebt als klant van Club 9 het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Je hebt bij een huurovereenkomst het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres:

Club 9 B.V.
Jagersveld 23A
5405 BW Uden

Je bent bij koop alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Je bent bij huur gehouden de eventuele kosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.