Hoe werkt Club 9?

Hoe werkt Club 9?

Ben je op zoek naar een goed matras en ben je aan het oriënteren waar je deze het beste kunt kopen? Wellicht heb je al wel eens van Club 9 sleep service gehoord. Bij ons kun je namelijk je matras leasen in plaats van kopen. Voor velen is dit iets nieuws en daarom leggen we je in dit artikel uit hoe Club 9 nu eigenlijk werkt met antwoord op een aantal veel gestelde vragen. 

Club 9 biedt je een matras aan in de vorm van een abonnement: je huurt het dus. Waardoor je geen grote investering meer hoeft te doen! Belangrijk om te weten is dat je altijd een nieuw matras krijgt en nooit een gebruikte.

Bij het huren van een matras ga je een abonnement aan voor 5 jaar waarvan je de eerste 100 nachten mag proefslapen. Wil je graag je abonnement annuleren binnen de proefperiode? Dan krijg je gewoon je geld terug, 100% gegarandeerd.

Het is een abonnement maar geen afbetaling. Wij komen bij annulering van het abonnement de oude Club 9 boxspring of het matras weer ophalen. Aangezien het dus geen lening of afbetaling is, is er ook geen sprake van een BKR registratie. 

Mocht je een abonnement aangaan bij Club 9, houd er dan rekening mee dat wij jouw oude matras, wat geen Club 9 matras is, helaas niet mee kunnen nemen. Deze zul je zelf moeten verwerken.

Meer over Club 9 Word nu lid

Hoe lang duurt het matras abonnement? 

Hoe werkt nu zo’n abonnement van Club 9? Het abonnement heeft een looptijd van 5 jaar. Na de 5 jaar dat je hebt kunnen genieten van een Club 9 matras, komen we je oude Club 9 matras ophalen en brengen we een fris nieuw matras mee. Want weet je hoe vies een matras eigenlijk kan zijn? 

Tussen de 100 dagen proefslapen en de eerste 30 maanden is het ook nog mogelijk om je abonnement op te zeggen. Hier zitten wel ontbindingskosten aan verbonden. Meer hierover lees je in de Algemene Voorwaarden

De Club 9 matrassen

Je hebt keuze uit drie verschillende matrassen: Comfort Gel (Rugslaper), Comfort HR (Draaier), Latex (Buikslaper). Er is een matras voor iedere slaaphouding, we slapen namelijk niet allemaal op dezelfde manier waardoor de één net wat meer ondersteuning nodig heeft dan de ander.

Er zit geen prijsverschil in de verschillende soorten matrassen, alleen in de verschillende afmetingen: een éénpersoons matras kost €9,99 per maand en een tweepersoonsmatras €18,99 per maand. Lees hier meer over de verschillende types matrassen. 

Het matras wordt geleverd in een slaapverwekkende maar handzame doos. Je matras zit gecomprimeerd verpakt in een doos van 41 x 41 x 115 cm waardoor je het makkelijker naar je bed gesjouwd krijgt. Daarnaast zijn de matrassen geschikt voor zowel boxsprings, lattenbodem als spiraal en bevatten ze een antisliplaag aan de onderkant waardoor ze ook geschikt zijn voor verstelbare bedbodems.

http://mydailyfashiondosis.com/lifestyle-5-redenen-waarom-een-matras-leasen-bij-club-9-sleep-service-beter-is-dan-kopen/

Kan ik mijn matras ruilen? 

Ja zeker! Mocht je het matras te hard of te zacht vinden dan kun je altijd je matras eenmalig gratis omruilen tijdens de 100 nachten proefslapen. Wij komen het Club 9 matras ophalen en brengen een nieuwe voor je mee. Omruilen betekent wel dat de proefperiode komt te vervallen. 

Wat gebeurd er met de matrassen die worden geretourneerd?

De matrassen die binnen de 100 nachten proefslapen worden teruggestuurd en nog veel te goed zijn om te recyclen, doneren we zo veel mogelijk aan goede doelen. De matrassen die terugkomen worden zo goed mogelijk schoongemaakt en de tijken worden uitgewassen. Zo proberen we de matrassen een tweede leven te geven. We hebben samenwerkingen met Stichting van het Kind, Stichting Clothing4U en Stichting Quiet. Er zijn al veel mensen blij gemaakt met een goed matras van Club 9. Goed slapen en uitgerust wakker worden is immers erg belangrijk voor je gezondheid!

De matrassen die niet meer in een goede staat terug komen of die al 5 jaar gebruikt zijn, worden zo milieu vriendelijke mogelijk gerecycled. Onze ambitie is geen afval meer maar 100% recycling.

Alle voordelen op een rijtje

Dit is waarom een matras leasen een goed idee is:

  • Geen grote investering, maar een vast bedrag per maand
  • 100 nachten proefslapen. Niet goed, geld terug
  • Iedere 5 jaar een fris nieuw matras thuisbezorgd
  • Voor iedere slaaphouding een uniek matras
  • Gratis het matras omruilen tijdens het proefslapen
  • Oude Club 9 matrassen worden milieuvriendelijk afgebroken
  • Gecomprimeerd verpakt in een handzame doos
  • Geen BKR registratie
  • Gratis bezorging

Lijkt dit wel iets voor jou te zijn? Meld je dan nu aan en word lid van Club 9! Slaap lekker 😉

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je nog meer vragen? Of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
We gebruiken je gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden. Lees hier de volledige privacy statement.