Wat humeurig vandaag? Zó kom je de dag door!

Wat humeurig vandaag? Zó kom je de dag door!

We hebben allemaal wel eens onze dag niet, maar dat betekent niet dat je hier niet iets aan kunt doen! Je omgeving speelt hierin een grote rol, maar de hoofdrol ben jij zelf. Vergeet rondom de dagelijkse sleur niet te genieten van de kleine dingen. Dus stap deze keer met je goede been uit bed en laat je niet beïnvloeden door alles om je heen.

Rustig wakker worden

Het begint vaak al bij het opstaan. Snoozen en verdrinken op Instagram zijn allemaal dingen die hier niet echt een goede invloed op hebben. Je blijft vaak te lang in je bed liggen, waardoor je uiteindelijk moet haasten om op tijd op je werk te komen. Zet je wekker eens een kwartier eerder en sta meteen op. Zo kun je de tijd nemen om wakker te worden en je rustig voorbereiden op wat die dag komen gaat. Je dag begint zo een stuk relaxter!

Favoriete muziek

Mocht je toch de tijd nemen om wakker te worden, zet dan je favoriete muziek aan op de achtergrond om de dag vrolijk te beginnen. Lekker meezingen en dansen met de muziek maakt je gelukkiger en doet je denken aan alle mooie herinneringen.

Lekker ontbijtje

Goed ontbijten is belangrijk om je lichaam op gang te brengen voor de rest van de dag. Neem hier dus ook de tijd voor en verwen jezelf eens met wat anders dan die droge boterham. Wat dacht je bijvoorbeeld van fruit en een lekker sapje? Zo krijg je al de nodige vitaminen binnen en ben jij klaar voor de dag.

Geef complimentjes

Je bent gelukkiger als mensen in je omgeving dit ook zijn. Want zeg nou zelf, als iemand zegt dat je er die dag leuk uitziet, dat geeft toch ontzettend veel zelfvertrouwen? Juist! Zeg dit ook eens tegen je collega of vriend(in). Complimenten zijn positief en je zal merken dat dit de sfeer zal veranderen.

wat humeurig vandaag? zó kom je de dag door

Koop iets leuks

Koop iets voor jezelf wat je al heel lang wilt hebben of koop iets voor iemand anders om iemand te verrassen. Want hoe leuk is het om spontaan iemand blij ergens mee te maken! Daarnaast mag je ook jezelf wel eens verwennen. Koop gewoon die schoenen of dat horloge waar je al heel lang naar aan het kijken bent. 

Doe yoga

Neem eens een momentje voor jezelf om te ontspannen. Door yoga voel je je ontspannen en rustiger. Even een paar minuten je gedachten verzetten door wat oefeningen te doen kunnen je helpen om de dag door te komen. Na wat ontspanning kun je weer met frisse energie verder met waar je gebleven was.

Ruim op

Het is niet altijd je favoriete bezigheid, maar een opgeruimde plek geeft rust. Niet alleen het aanzicht, maar ook in je hoofd. Daarnaast is het ook belangrijk dat je slaapkamer schoon is. Een opgeruimde slaapkamer heeft namelijk invloed op de kwaliteit van je slaap en door een goede nachtrust voel je je beter en fitter!

Ga naar buiten

Niets doet zoveel goeds met een mens dan een frisse neus halen. Ga lekker naar buiten en wandel even 30 minuten. Schijnt de zon? Daar wordt toch iedereen gelukkig van! Het zonnetje doet mensen goed en je wordt er vrolijk van. Van Vitamine D krijg je frisse energie en het helpt je de dag door.

Voel je je even wat minder op het moment? Probeer dan deze tips en wedden dat je je zo weer beter voelt? Daarnaast is het ook gewoon erg belangrijk dat je goed en genoeg slaapt. Door een goede nachtrust voel je je fysiek en ook mentaal een stuk beter dan wanneer je slecht slaapt. De eerste stap naar een goede nachtrust is natuurlijk een goed bed! Bij Club 9 kunnen we je een goede slaap garanderen. Probeer eens ons Club 9 matras of een van onze Club 9 boxsprings. Wedden dat je iedere ochtend fit en uitgerust wakker wordt?

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …