Review Club 9: Mayka Postma

Review Club 9: Mayka Postma

Eén van onze klanten, Mayka Postma, is hartstikke blij met haar Club 9 matras en wilde daarom ook graag haar verhaal delen. Dus toen dachten wij, een gastblog zou toch leuk zijn! Bij deze het verhaal van Mayka, in haar eigen woorden en let op want het wordt nog spannend…

review club 9 mayke postma

Slaap voor minder dan 10 euro – Club 9 Sleep Service

Matras leasen of huren, dat was voor mij nogal een ver-van-mijn-bed-show, zullen we maar zeggen. En om heel eerlijk te zijn was voor mij slapen nogal een bijzaak geworden. Een bed is een bed en als je erop ligt slaap je toch. En als het wat minder lekker lag gooide ik er een nieuw topmatras o.i.d. op.

Natuurlijk was het altijd een feest om in een hotel te slapen, want die bedden…???? en natuurlijk keek ik verlekkerd naar de bedden in de etalage van Swiss Sense, als ik in mijn, let op: lease-auto, voorbij reed.

En ondanks dat ik, net als een ander, veel meer verdien dan ik krijg, durfde ik qua budget niet eens zo’n winkel in te gaan. Ik heb altijd het idee dat je voor dat geld de winkel erbij koopt.

Na elke dag moe opstaan en toenemende rugklachten was een nieuw bed toch echt onvermijdelijk geworden. Ik stapte namelijk steeds vaker moe, met een slecht humeur en zeg maar met het verkeerde been uit bed.

In de nachten dat ik weer eens wakker lag surfte ik over het web, wegdromend over die heerlijke, maar oh zo dure, matrassen. De slimme cookies online brachten me op Facebook bij deze advertentie:

Hét Abonnement voor je matras! Met 100 nachten proefslapen… Natuurlijk!

Een nieuw mobiel betaal ik ook verspreid via mijn abonnement, waarom niet een abonnement op lekker slapen én een samenwerking met Swiss Sense!

Binnen een kwartier had ik mijn bestelling, als onrustige slaper, gedaan. In een super leuke verpakking (met humor!) kwam hij bij mij thuis. Vacuümgezogen en zwaar maar handzaam.

Ik ging misschien deze avond zelfs een uurtje eerder naar bed.

Ik sliep super! Zoveel beter dan voorheen. Toch had mijn voorkeur naar een iets harder matras. Want los van de draaier die ik ben, slaap ik uiteindelijk altijd op m’n buik.

Via Facebook Messenger was het zo geregeld: noem maar een dag, dan krijg je een iets stevigere toplaag met latex.

Ik lag er niet wakker van. Op m’n gemakje de volgende ochtend zou ik even het matras (180×200) naar beneden doen. Lukte me met mijn oude matras ook. Maar deze….oeps.

Na 1 cm zat hij zeg maar vast in het trappengat. Met een temperatuur van zo’n 40 graden binnen probeerde ik met man en macht (oke, in m’n eentje) beweging in het matras te krijgen… een klein uurtje voor de koerier de ruil zou doen.

Mission impossible, zullen we maar zeggen.

Club 9 gaf me het vertrouwen dat het hoe dan ook opgelost zou worden en dat de koerier misschien wel kon helpen. Maar het was niet zeker of een man of vrouw zou komen.

Een half uur voor aankomst belde de vrouwelijke koerier op om te melden dat ze eraan kwam. Ik deed m’n verhaal en kreeg terug: we kijken zo wel even.

De deurbel ging en er stond een stoere slanke blondine voor me. “Zullen we maar ff kijken naar het vastzittende bed dan” … ze keek omhoog en ik zag haar goede positieve hoop verdwijnen. Ze ging de trap op, zij boven, ik beneden… en het onmogelijke gebeurde: los en beneden!

Na een leuk gesprek en het omruilen van het bed stapte ze bezweet haar aircobus in. Wat een stoere en leuke vrouw!

Ik heb heerlijk geslapen op m’n nóg beter liggende bed. En toen ik de volgende ochtend een berichtje van Club 9 kreeg of ik beter geslapen had, was deze recensie uiteraard een logisch gevolg.

Bij Club 9 is je bedje gespreid… en ben je zelf pas echt een engel in bed.

Mayka Postma

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …