Matras leasen

Matras leasen

Waarom een matras leasen een goed alternatief is voor een ‘traditionele’ slaper.

Al jaren slaap je op hetzelfde matras, niet wetende hoe lang je hier eigenlijk al op ligt. Tijd of zin om een nieuw matras te kopen heb je waarschijnlijk niet. Dat oude matras is toch nog goed genoeg?

Dat is wat veel mensen denken “dat oude matras is toch nog gewoon prima”. Maar heb je wel eens onderzocht hoeveel jaar geleden het is dat je jouw matras hebt gekocht? Te veel mensen komen er vervolgens achter dat dit inmiddels al 8 jaar geleden is, of zelfs nog meer!

Zo werkt het

Natuurlijk komt het nooit uit, dus liever kijk je gewoon helemaal niet naar de datum wanneer je je oude matras hebt aangeschaft. Als jij net al je spaargeld hebt uitgegeven aan een nieuwe auto of een nieuwe bank, dan komt de aanschaf van een nieuw matras zéker niet uit.

Een matras leasen dan maar? Lijkt me een goed idee! Tegenwoordig kun je gewoon een matras leasen in plaats van een matras kopen.

Het is niet zo heel ingewikkeld. Je hebt al een matras vanaf €9,99 per maand. Geen verkooppraatjes meer aanhoren, maar gewoon je matras online bestellen. Vervolgens kun je ook nog eens 100 nachten proefslapen! Niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Ben jij een buikslaper, rugslaper of draaier? Je kunt kiezen uit drie verschillende toplagen die het beste past bij jouw slaaphouding. Na 5 jaar wordt het matras weer opgehaald en vervangen voor een nieuwe – weer van een extra taakje af! Het wordt gewoon vervangen na 5 jaar en je hoeft er zelf niets voor te doen. Ideaal toch?

Natuurlijk is het belangrijk dat je zeker weet dat het matras goed bij jou past. We hebben 3 verschillende toplagen, maar soms wil het nog wel eens voorkomen dat je toch voor een andere toplaag had moeten kiezen.

Daar hebben we iets op gevonden! Tijdens het proefslapen mag je éénmalig gratis gebruik maken van onze omruilservice. Wil je liever een harder of zachter matras? Laat het ons dan weten en dan ruilen we deze voor je om. Na het omruilen behoor je dan wel écht tot onze club en gaat de looptijd van je abonnement van 5 jaar in.

matras leasen

Een matras leasen is de ideale oplossing, waarom?

Klinkt allemaal leuk maar wat zijn nu eigenlijk echt de voordelen van een matras leasen?

  • Geen grote investering vooraf, maar een vast bedrag per maand
  • Vandaag (online) besteld, is binnen twee werkdagen in huis
  • Geen onzin, gewoon een goed matras
  • Iedere vijf jaar je oude matras opgehaald en een nieuw fris matras thuis bezorgd
  • Door op een Club 9 matras te slapen, draag je bij aan een kleinere afvalberg en een beter milieu
Onze matrassen Word nu lid

Geen grote investering vooraf

Je betaalt een vast bedrag per maand zonder aansluitkosten van het abonnement. Zo kun je dus je spaargeld gebruiken voor iets anders, misschien wel een zonvakantie. Daar wordt toch iedereen vrolijk van en zeker als je vervolgens thuis komt en je nieuwe matras in mag duiken. Win Win!

Binnen twee werkdagen in huis

De keuze uit drie verschillende toplagen zorgt ervoor dat je (bijna) altijd je matras binnen twee werkdagen in huis hebt. Soms willen er zoveel mensen tegelijk lid worden van Club 9 dat het wat langer kan duren, in verband met de voorraad van de matrassen. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Een goed matras voor iedere slaaphouding

Iedereen is anders. Alle lichamen zijn uniek en iedereen slaapt dus ook anders. Daarom heb je de keuze uit drie verschillende toplagen: voor de buikslaper, de draaier en de rugslaper.

Slaap je op je buik? Dan heb je net wat meer ondersteuning nodig, zodat je bekken niet te ver in het matras zakken. Vandaar dat de toplaag van de buikslaper wat harder is. Vervolgens hebben we het draaier matras, de comfort HR, en tenslotte een wat zachter matras voor de rugslapers.

Ook niet te vergeten, de matrassen kun je op zowel een boxspring als een lattenbodem plaatsen. Dus voor alleen een nieuw matras hoef je niet een heel nieuw bed aan te schaffen. Daarnaast kun je in plaats van alleen een Club 9 matras leasen, ook een Club 9 boxspring leasen!

Iedere 5 jaar een fris nieuw matras

Het is belangrijk dat jij op tijd je matras vervangt. Veel mensen hebben hier geen zin in – en geef ze eens ongelijk. Dit neemt niet weg dat je matras door de jaren heen vocht heeft moeten opvangen en ook jou! Netflixen in bed is natuurlijk heerlijk, maar als je dit dagelijks doet maak je erg veel gebruik van je matras en kunnen er kuilen ontstaan.

Bij een matras leasen hoef je niet zelf aan te geven wanneer je matras aan vervanging toe is. Na 5 jaar heeft je matras wel 450 liter vocht moeten verwerken, dus tijd voor een nieuwe! Die wordt gewoon gratis bij je bezorgd en het oude Club 9 matras wordt meegenomen. Dit geldt ook voor het matras van de Club 9 boxspring.

Draag bij aan een beter milieu

Via ons circulaire-systeem breken we oude Club 9 matrassen ook nog eens milieuvriendelijk af. We proberen om zo min mogelijk matrassen te verspillen en onze ambitie is geen afval meer, maar 100% recycling. De matrassen die binnen het 100 nachten proefslapen retour komen, doneren wij aan verschillende goede doelen. Zo krijgen onze matrassen een tweede leven.

Heb je nog steeds twijfels of een abonnement voor je matras bij je past? Bekijk dan hier hier hoe Club 9 precies werkt of lees onze klantervaringen. Deze mensen slapen al nachten heerlijk op een Club 9 matras of boxspring.

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je nog meer vragen? Of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
We gebruiken je gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden. Lees hier de volledige privacy statement.

Terug