Matras kopen? Er is ook een andere manier

Matras kopen? Er is ook een andere manier

Het is weer zover, je moet een nieuw matras kopen. Iedere 5 tot 8 jaar raap je al je energie bij elkaar en ga je naar de woonboulevard om een nieuw matras uit te zoeken. Winkel in, winkel uit. Het ene verhaal over pocketveren is nog niet afgerond of het volgende betoog over paardenhaar en natuurlijk slapen wordt verteld. Om gek van te worden!

Je wil maar één ding en dat is gewoon goed slapen. Al eens van een matras leasen gehoord?

Geen matras kopen maar leasen!

Slaap jij al langer dan 5 jaar op hetzelfde matras? Of ben je de tel kwijt geraakt? Dan is het toch van belang dat je dit bij gaat houden. Het is namelijk belangrijk dat je matras op tijd vervangen wordt aangezien een matras veel te verduren krijgt door de jaren heen. Het liefst vervang je je matras iedere 5 jaar. Nu denk jij: wat!? Dat is toch hartstikke duur? Nou, dat is dus niet zo…

Meer over Club 9 Word nu lid

Een matras leasen zonder … bla bla bla

Zeg nou zelf, wanneer is de laatste keer geweest dat je met plezier een matras bent gaan uitzoeken in de winkel? Want laten we eerlijk zijn, er zijn al-tijd irritaties.

Vervolgens heb je er natuurlijk helemaal niet over nagedacht hoe je na het kopen van een matras deze op een normale manier in je slaapkamer krijgt zonder je nek te breken.

Dat dachten wij dus ook! Daarom zitten onze matrassen in een slaapverwekkende, maar handzame doos verpakt!

matras kopen

Bij een matras leasen hoef je dus niet meer na te denken over hoe jij je matras ooit naar boven krijgt. Laat staan naar de zolder!

Bovendien hoef je geen grote investering te doen en kun je het bedrag wat je op je spaarrekening hebt, laten staan of lekker iets leuks van doen. Dat verdienen we allemaal wel eens.

Niet te vergeten dat je in een winkel waar je normaal een matras koopt, je niet langer dan 5 minuten het matras kunt uitproberen. ‘s Nachts lig jij ongeveer 8 uur op je matras en dat is toch net even iets anders. Bij een matras leasen gaat dat ook net wat anders. Je krijgt de mogelijkheid om 100 nachten te proefslapen, zodat je écht weet of het matras goed bij je past.

Een matras leasen is natuurlijk voor velen echt iets nieuws, maar het kan een goed alternatief zijn voor het Emma matras bijvoorbeeld. Zeker als je helemaal geen zin hebt of gewoon niet de mogelijkheid om in één keer een groot bedrag te betalen voor een matras.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Dit is hoe Club 9 werkt en hoe jij lid kunt worden van de meest slaapverwekkende club van Nederland.

Wist je dat je bij Club 9 ook boxsprings kunt leasen? Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

Onze matrassen Word nu lid

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je nog meer vragen? Of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
We gebruiken je gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden. Lees hier de volledige privacy statement.

Terug