Club 9, een goed alternatief voor het Emma matras?

Je bent op zoek naar een goed alternatief voor het Emma matras, maar je kunt zo 1-2-3 geen goede alternatieven te vinden?

Dan heb je waarschijnlijk nog niet eerder van Club 9 sleep service gehoord. Op het eerste oog een vergelijkbaar ‘one-size-fits all’ matras concept, echter met een paar grote verschillen. Zo biedt Club 9 niet één type slaapcomfort maar drie opties. Of je nu een buikslaper, rugslaper of draaier bent, Club 9 heeft voor iedere slaap-voorkeur een alternatief. Bekijk onze matrassen pagina voor meer informatie.

Geen grote investering, maar een abonnement

Daarnaast is Club 9 in vergelijking tot Emma een abonnement waarbij je voor een vast bedrag per maand kunt genieten van een goed matras. En dus géén grote investering hoeft te doen voor de aanschaf van een goed matras.

Een fris nieuw matras

Sterker nog, Club 9 komt iedere vijf jaar het oude matras ophalen en vervangen voor een fris nieuw matras! Club 9 is dus een heel goed alternatief voor het Emma matras. Slapen is nog nooit zo ontspannend geweest.

Club 9 een goed alternatief

In onderstaande schema zie je de voornaamste overeenkomsten en verschillen tussen het Emma matras en het Club 9 matras. Transparant en een duidelijk overzicht waarom Club 9 een goed alternatief kan zijn voor het Emma matras.

Emma Club 9
Maandelijks een vast bedrag per maand
Verschillende slaapcomforts
Comfort Gel toplaag
Comfort HR toplaag
Latex toplaag
100 nachten proefslapen
10 jaar garantie
Iedere 5 jaar een fris nieuw matras
Gratis bezorging + retour
Gecomprimeerd verpakt bij levering

Overtuigd? Meld je nu aan en word lid!

Kies jouw abonnement Onze matrassen