De 9 beste kerstfilms op Netflix

De 9 beste kerstfilms op Netflix

De kerstdagen komen eraan en dat betekent dat er wat vrije uren in aankomst zijn! En hoe kun je deze uren nou beter besteden dan met het kijken van kerstfilms? Precies, beter kan niet! Aangezien wij bij Club 9 ook dol zijn op kerstfilms, hebben we de beste kerstfilms van Netflix voor je op een rijtje gezet. Dus, tijd voor een kerstfilm marathon?

Love Actually

Deze Britse film met veel bekende acteurs en actrices is echt een must see voor de feestdagen. Je volgt 8 verschillende koppels met allemaal hun eigen verhaal op weg naar kerstmis. Het is een heerlijke romantische comedy die je eigenlijk het hele jaar door kunt kijken, maar kerst is geen kerst zonder Love Actually. Een absolute aanrader dus!

The Holiday

Amanda is Amerikaans en Iris is Brits. Ze zijn beiden niet zo gelukkig in de liefde en net als ze denken dat het niet erger kan, ontmoeten ze elkaar via het internet op een site waar mensen tijdelijk van huis wisselen. Ze besluiten dan ook echt te ruilen van huis en worden allebei verliefd op een lokale inwoner. Een heerlijke film om bij weg te zwijmelen. 

How the Gringe stole Christmas

Oké, je moet er van houden, maar wij vinden dat de Gringe écht niet mag ontbreken tijdens de kerstdagen. Kerstmis staat weer voor de deur, en aangezien dit het belangrijkste feest is voor de Who’s (fantasie volkje), zijn de voorbereidingen al in volle gang. De Gringe is een chagrijnig groen monster wat kerst wil verpesten. Dankzij Cindy krijgt hij positieve gevoelens en verandert het groene monster langzaam in een goede vriend.

Love Hard

Dit is echt DE hit van 2021. Natalie is een journaliste en schrijft ietwat cynisch over haar waardeloze liefdeleven. Na heel wat te hebben meegemaakt in de liefde, komt ze via een datingapp een interessante man tegen, Josh. Ze besluit hem rond de feestdagen te verrassen en gaat naar hem toe. Wanneer ze bij Josh aankomt is zij degene die verrast wordt, aangezien hij een ongelooflijke nerd blijkt te zijn. Gewoon kijken dus!

The Princess Switch

Vanessa Hudgens wordt omgetoverd tot bakker Stacy de Novo die weer sprekend lijkt op de kroonprinses van Belgravia. Wanneer ze elkaar toevallig tegenkomen, wil de kroonprinses ruilen van leven om even niet in de spotlights te hoeven staan. Dit leidt tot een aantal grappige momenten en romantische ontwikkelingen. 

beste kerstfilms op netflix

A Christmas Prince

Deze kerstfilm is echt een guilty pleasure voorbeeld van; ‘ze leven nog lang en gelukkig’. Een Amerikaanse journaliste wordt naar het buitenland gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt. Ja, je raad het al, ze wordt verliefd op de kroonprins van Aldovia. Ze komen uit twee compleet verschillende werelden, maar het lijkt toch goed te gaan. 

The Knight Before Christmas

Alweer Vanessa Hudgens! Dit keer belandt er een middeleeuwse ridder, genaamd sir Cole in het heden. Brooke (Vanessa) neemt hem onder haar hoede. Brooke geloofd al heel lang niet meer in de liefde en helpt Cole om zijn thuis te vinden. Terwijl ze dichter naar elkaar groeien, begint Cole te twijfelen over wat hij nu eigenlijk als zijn thuis ziet. Echt een film om van te smullen!

The Holidate

Sloane is al een tijdje single en wordt er moe van dat iedereen haar probeert te koppelen tijdens de feestdagen. Op een gegeven moment ontmoet ze Jackson. Hij denkt er precies zo over als Sloane en daarom besluiten ze elkaars ‘holidate’ te zijn voor de feestdagen. Je raad het al, langzaam beginnen ze gevoelens te krijgen voor elkaar. Een heerlijke romcom!

De Familie Claus

Jules Claus houdt niet van Kerstmis nadat zijn vader vorig jaar overleed. Tijdens de feestdagen moet zijn moeder werken, dus gaat Jules logeren bij zijn grootvader. Op een gegeven moment komt hij er achter dat zijn opa niet alleen een speelgoedwinkel heeft, maar ook de échte Kerstman is. Jules besluit hem te helpen en zijn kijk op Kerstmis verandert. 

En, waar ga je deze kerstfilms kijken? Ik zou zeggen lekker in bed! Bij Club 9 hebben we de perfecte ondergrond om je te settelen. Wat dacht je van het Club 9 matras of één van de Club 9 boxsprings? Nu nog popcorn en warme chocomel erbij en een betere setting bestaat niet!

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …