Vacature CRM Specialist

Kan jij op basis van data rapportages bouwen of kan jij workflows maken om het werk eenvoudiger te maken in het CRM? Kan jij werken in een klein team met verschillende specialiteiten en vind jij het niet erg om waar nodig je handen mee uit de mouwen te steken? Dan is deze functie wat voor jou!

Als CRM Specialist ben je verantwoordelijk voor het automatiseren van de processen. Op basis van de data die we verzamelen maak wij beslissingen om optimale kwaliteit en maximaal rendement te realiseren. Ook het inrichten van workflows behoort tot jouw takenpakket. Dit kan bijvoorbeeld het werk vereenvoudigen voor onze administratieve afdeling!

Je bent de spin in het web, waarin jij vanuit de rapportages het management kan ondersteunen en met workflows het werk van je collega’s kan vereenvoudigen.

Waarom past deze baan bij jou?

  • Ervaring en kennis van Hubspot is een pré;
  • Ervaring en kennis van WordPress is een pré;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring;
  • Je beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden;
  • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een data gedreven mindset;
  • Je kunt prioriteiten stellen;
  • En je wordt vrolijk van een dynamische werkomgeving!

Wat bieden we jou?

Startend met een proefperiode mogelijk een vast dienstverband binnen onze groeiende organisatie. We zijn een flexibel, jong bedrijf met een goede werksfeer waarin initiatief en een proactieve houding gewaardeerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig zaken op te pakken en jouw ideeën te delen, met ruimte voor groei en ontwikkeling. We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is voor 40 uur in de week.

Voel je thuis bij Swiss Sense en vind je uitdaging bij Club 9!

Club 9 is een snelgroeiende startup waar we intensief samenwerken met collega’s van alle afdelingen om samen de groei van Club 9 succesvol door te zetten! In 2019 is Club 9 opgezet door Swiss Sense en sindsdien zijn wij dé grondlegger van het slaap abonnement.

Heb jij zin om de uitdaging met ons aan te gaan en denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie? Solliciteer dan snel! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar info@club9-sleepservice.nl.