Donatie aan Stichting van het Kind

Met trots kunnen we meedelen dat de retour matrassen van Club 9, die nog van goede kwaliteit zijn, gedoneerd worden aan gezinshuizen in samenwerking met Stichting van het Kind

Stichting van het Kind heeft als doel om kinderen in tehuizen in Nederland een kans te geven op een betere toekomst. Ze helpen kinderen met hun ontwikkeling en zelfredzaamheid zodat ze beter kunnen instromen in de maatschappij. Bij Club 9 willen we hier graag onze steun aan bijdragen door middel van het doneren van matrassen die nog in goede staat zijn.

Bij Club 9 kun je namelijk een matras leasen voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een fris nieuw matras thuisbezorgd waarop je de eerste 100 dagen mag proefslapen. Dit betekent dat het matras kosteloos geretourneerd kan worden binnen deze proefperiode.

Het gevolg hiervan is dat er matrassen retour komen die nog te goed zijn om te recyclen. Veel te zonde om deze matrassen zomaar te vernietigen, ondanks dat ze op een duurzame manier verwerkt worden. Bij Club 9 streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, dus waarom geven we deze matrassen dan niet eerst nog een tweede leven? 

Iedereen verdient een goede nachtrust en dus ook kinderen. Goed slapen is namelijk ontzettend van belang voor je gezondheid. Daarnaast zijn veel van onze klanten jonge gezinnen. Echter zijn er ook genoeg gezinnen in Nederland die niet de mogelijkheid hebben om op een goed matras te slapen. De aanschaf van een nieuw matras, dat ook nog eens van hoge kwaliteit is, is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Vandaar dat we kinderen die niet dezelfde kansen krijgen als andere kinderen, omdat er niet genoeg geld is of door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen, de kans bieden om ook te kunnen genieten van een goede nachtrust. Wij zijn trots op deze samenwerking met Stichting van het Kind waar kinderen die niet meer thuis kunnen wonen heerlijk kunnen slapen.

donatie stichting van het kind
stichting van het kind club 9 donatie

“We hebben het matras in goede orde ontvangen. Het is een mooi matras zeg! We willen jullie graag laten weten dat we er heel blij mee zijn.”

Wil jij deze jongeren ook helpen? Neem dan contact op met Stichting van het Kind.

Lid worden van Club 9?