Donatie aan Stichting Clothing4U

Mensen in kwetsbare posities komen al snel in een neerwaartse spiraal terecht. Doordat er te weinig geld is om rond te komen, wordt onder andere het aanschaffen van nieuwe kleding snel uitgesteld. Het dragen van versleten kleding kan het gevoel van eigenwaarde omlaag halen.

Clothing4U is een jonge non-profit organisatie die zich inzet voor deze mensen door ze te helpen met een set kleding. In Nederland worden jaarlijks 1.2 miljoen ongedragen kledingstukken vernietigd. Het gaat dan om overtollige collectie, retouren en kleding met kleine productiefoutjes. Dit kan ook anders vindt Clothing4U, namelijk door deze kleding een tweede leven te geven die sociaal en duurzaam is. 

Clothing4U werkt samen met veel maatschappelijke organisaties in Nederland. Zo werken ze met verschillende dak- en thuislozen opvangen, tehuizen en jeugddetenties. Via deze partners zullen de matrassen worden verstrekt aan de mensen die dit het hardst nodig hebben. 

Zo hebben we al maar liefst 30 retour matrassen van goede kwaliteit kunnen doneren aan Stichting Clothing4U!

Daarnaast hebben we nog 33 retour matrassen kunnen doneren aan Clothing4U voor Oekraïnse vluchtelingen.

“Fantastisch dat Club 9 deze mooie samenwerking aan wil gaan. Bedankt!” – Esther Veenstra, Clothing4U.

clothing4u club 9 matrassen

“Ik ben echt super tevreden! Het matras is echt super! Ik slaap veel beter en draai ook minder. Mijn bed blijft netter haha.” (Leeuwarden)

“Het matras bevalt heel erg goed, ik heb in tijden niet zo goed geslapen! Ik zal ook zeker een recensie op hun site zetten, heel erg bedankt!” (Hoorn)

‘’Ik en mijn vriend sliepen op een oud ikea matras dat helemaal verzakt was. Daardoor had ik mega last van mijn schouders & rug. Sinds jullie matras slaap ik echt fantastisch en ook heb ik bijna geen pijn meer. Super bedankt!!’’

matrassen donatie stichting clothing4u

Wil jij ook je steentje bijdragen en partner worden van Stichting Clothing4U? Neem dan contact op via de website.

Lid worden van de Club?

club 9 matras