Club 9 doneert retour matrassen aan goede doelen

Samen met Stichting Netherlands for Ukraine is Club 9 in actie gekomen om matrassen te doneren aan de mensen die het op dit moment erg hard nodig hebben.

Zo kan…

  • een moeder met haar 3 kinderen die gevlucht zijn uit Oekraïne eindelijk weer goed slapen;

  • een hardwerkend stel dat full-time werkt in een restaurant in Amsterdam + vrijwilligerswerk verricht voor verscheidene hulporganisaties eindelijk het luchtbed omwisselen voor een goed matras;

  • een zwangere vrouw die gevlucht is uit Oekraïne de nachtrust krijgen die ze verdiend.

Donaties aan andere stichtingen

Matrassen die wij ophalen na 5 jaar worden via ons circulaire systeem milieuvriendelijk afgebroken. Onze ambitie is geen afval meer maar 100% recycling!

Maar… er komen toch ook matrassen retour binnen de eerste 100 nachten? Dat klopt! Deze matrassen zijn vaak nog in erg goede staat waardoor we het zonde vinden om ze al te verwerken. Dus daar hebben we wat op bedacht.

In samenwerking met verschillende goede doelen doneren we deze retourmatrassen zodat ze een tweede leven krijgen op een plek waar ze het hardst nodig zijn. Bij Club 9 streven we er tenslotte naar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Ben je benieuwd naar deze samenwerkingen? Momenteel hebben we al gedoneerd aan Stichting van het Kind, Stichting Clothing4U en aan verschillende Quiet Communities.

donatie stichting van het kind
donatie stichting clothing 4 u
donatie stichting quiet

Samenwerking met B&B’s in Nederland

Naast de donatie aan goede doelen werken we ook samen met verschillende B&B’s in Nederland die onze matrassen een tweede leven geven. Zo kunnen de gasten van de B&B’s ultiem genieten van een welverdiende uitgeruste vakantie én kun je kennis maken met onze matrassen. Benieuwd waar je onze matrassen kunt proberen? Lees hier meer!