Nog
om je bestelling de volgende werkdag in huis te hebben! Kies jouw abonnement

Veel gestelde vragen

1. Wat kost een matras abonnement bij Club 9?

Bij Club 9 kun je goed slapen vanaf € 9,99 per persoon (t/m 90 cm breed) per maand. Wanneer dit te smal is voor je kun je ook een breder matras nemen (vanaf 90 cm breed). Dit kost € 18,99 per maand.

2. Is er verschil in prijs voor de verschillende comfortlagen?

Nee, dat maakt Club 9 juist zo uniek. Bij ons betaalt iedereen hetzelfde bedrag, ongeacht je slaaphouding.

3. Wanneer heb ik weer recht op een nieuw matras?

Wanneer je lid bent van Club 9 kun je 5 jaar lang goed slapen. Wij komen na 5 jaar het oude matras halen en brengen dan een fris nieuw matras mee, zodat jij je bed niet uit hoeft (oké, vijf minuten dan, om het matras om te wisselen).

4. Wat als het matras dat ik heb uitgekozen niet lekker ligt?

Je mag tussen 30 – 90 dagen één keer gratis wisselen van matras-hardheid. Wanneer we het matras na vijf jaar komen vervangen mag je ook van hardheid wisselen. Dit dien je dan voor het aflopen van de periode aan te geven.

5. Mag ik mijn abonnement tussentijds beëindigen?

Je mag het abonnement ontbinden binnen 2,5 jaar. Dit houdt in dat je eenmalig €300,- euro betaalt (aanvullend op de reeds betaalde maandelijkse incasso) en wij het matras weer op komen halen. Na 2,5 jaar kun je niet meer opzeggen tot het abonnement bij 5 jaar is afgelopen. Wanneer je niet hebt opgezegd wordt het automatisch verlengd voor vijf jaar.

6. Wat is de opzegtermijn als ik het abonnement wil stoppen aan het einde van één abonnementsperiode van vijf jaar?

7. Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Je kunt ons bereiken per e-mail support@club9-sleepservice.nl of telefonisch op 085 016 17 89. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 12:30. Daarnaast zijn we ook te bereiken via WhatsApp door middel van het WhatsApp icoon rechtsonder op de website.

8. Waarom word ik geen eigenaar van het matras? Ik heb het toch gekocht na 5 jaar?

Als lid van Club 9 kun je een matras huren bij Club 9. Dit betekent dat je gebruik mag maken van het matras, maar dat je het matras niet koopt. Zo hoef je niet eenmalig een grote uitgave te doen voor een goed matras, maar kun je voor een klein bedrag per maand heerlijk slapen.

9. Recyclen jullie de matrassen?

Ons streven is om het complete matras te recyclen. Op dit moment zijn we met diverse proeven bezig t.b.v. een natuurlijke afbraak van de verschillende materialen in onze matrassen. Het matras wordt niet opnieuw gebruikt als matras. Als lid ontvang je dus altijd een fris nieuw matras.

Retour matrassen die nog van goede kwaliteit zijn worden gedoneerd. Lees hier meer over onze donatie aan Stichting van het Kind.

10. Mag mijn matras versleten zijn als het ingeleverd moet gaan worden?

Het matras zal door gebruik gebruikerssporen hebben na een periode van 5 jaar. Dit is geen probleem.

11. Wat moet ik doen als ik ga verhuizen?

Je kunt het matras gewoon meenemen naar je nieuwe adres. Wel zul je op de website je adresgegevens aan moeten passen, zodat Club 9 altijd weet waar haar matras is.

12. Hoe wijzig ik mijn (persoons)gegevens?

Op de website kun je naar ‘Mijn Club 9’ gaan om in te loggen. Hier kun je jouw gegevens wijzigen maar ook je abonnement uitbreiden.

13. Wat zijn de voorwaarden voor het hoofdkussen?

Het hoofdkussen kun je alleen bestellen in combinatie met een matras abonnement. Het is uitgesloten van omruiling of 100 dagen proefslapen.

14. Kan ik een hoofdkussen retour sturen?

Anders dan onze matrassen kunnen wij onze kussens niet kosteloos op komen halen. Ons kussen mag je zelf retour sturen voorzien van het retour-label. Let op: wanneer je het kussen retour stuurt ontvang je, de tot dan toe betaalde, maandelijkse kosten niet terug. Zodra wij het kussen ontvangen hebben, wordt je kussen abonnement direct stop gezet. Er worden vanaf dat moment dan geen maandelijkse kosten meer geïncasseerd voor dit kussen. Wanneer je een kussen retour stuurt zonder ons retour label, kunnen wij niet achterhalen wie de afzender was en kunnen we je abonnement niet annuleren.

15. Krijg ik korting als ik meerdere matrasabonnementen afneem?

De prijzen van Club 9 zijn al zo gunstig dat wij geen korting kunnen geven op het maandbedrag wanneer je meerdere producten afneemt.

16. Kan ik een matras ook in één keer betalen i.p.v. in 60 delen?

Je betaalt aan Club 9 maandelijks een bedrag om gebruik te mogen maken van de dienst. Net zoals bijvoorbeeld de huur van je woning.

17. Hoe werkt dat nu precies, dat 100 dagen proefslapen?

Omdat je lichaam moet wennen aan een nieuw matras raden wij aan om hier voldoende tijd voor te nemen. Als lid van Club 9 mag je daarom 100 nachten proefslapen. Bevalt het niet dan halen we het matras zonder discussie kosteloos op. Je ontvangt dan alle betaalde maanden binnen 14 dagen terug. Het Club 9 hoofdkussen is uitgesloten van de 100 dagen proefslapen.

18. Wanneer start de periode van 100 nachten proefslapen?

Zodra het matras geleverd is start de proefperiode. Je mag het Club 9 matras vanaf dat moment 100 dagen testen.

19. Hoe kan ik het Club 9 matras binnen de 100 nachten proefslapen terugsturen?

Wanneer je het matras terug wilt sturen neem je contact op per e-mail support@club9-sleepservice.nl of telefonisch op 085 016 17 89. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 12:30.

20. Is er sprake van een BKR registratie?

Nee, er is geen sprake van een BKR registratie. Het is namelijk geen lening of afbetaling. Wij komen bij annulering van het abonnement het oude Club 9 matras weer ophalen.

21. Wat is de levertijd?

Wij leveren alleen op werkdagen tussen 08:00 en 17:00, met uitzondering van nationale feestdagen. Als je voor 12:00 bestelt van maandag tot en met vrijdag, dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag, mits de door jouw bestelde producten op voorraad zijn. Als dit niet zo is dan brengen we je hiervan op de hoogte.

Let op: door de huidige Corona maatregelen kan de levering van je bestelling langer duren.

22. Ik heb een klacht, wat nu?

Neem dan contact met ons op per e-mail support@club9-sleepservice.nl of telefonisch op 085 016 17 89. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 12:30.

Overtuigd? Meld je nu aan en word lid!

Kies jouw abonnement Onze matrassen