Vacature Medewerker Klantenadministratie

Als medewerker klantenadministratie ben jij dé persoon die zorgt voor een goede basis administratie van onze klanten. Voor de medewerkers van onze klantenservice ben jij het aanspreekpunt om samen onze klanten een optimale klantbeleving te bezorgen. Jouw administratieve skills komen hier goed van pas. 

Je geeft dagelijks antwoord op vragen van onze klanten via E-mail en WhatsApp. De vragen die telefonisch binnenkomen op onze klantenservice, worden op administratief niveau door jou verwerkt. Je bent niet degene die telefoontjes opneemt maar bent wel bereid om contact op te nemen met klanten mocht dat nodig zijn. De vragen die door jou verwerkt worden hebben vooral betrekking op betalingen. Hierdoor heb je ook regelmatig contact met bewindvoerders en incassobureau’s.  

Club 9 is een snelgroeiende startup waar we intensief samenwerken met collega’s van alle afdelingen om samen de groei van Club 9 succesvol door te zetten. We werken in een dynamische omgeving waarin het belangrijk is om snel te kunnen schakelen. 

Wat vragen we van je? 

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als medewerker klantenadministratie of een vergelijkbare administratieve functie;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en gestructureerd;
  • Je hebt een oplossingsgerichte mentaliteit;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • En je bent leergierig.

Wat kunnen wij jou bieden?

Startend met een proefperiode mogelijk een vast dienstverband binnen onze groeiende organisatie. We zijn een flexibel, jong bedrijf met een goede werksfeer waarin initiatief en een proactieve houding gewaardeerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig zaken op te pakken en jouw ideeën te delen, met ruimte voor groei en ontwikkeling. Daarnaast heb je de vrijheid om uren eventueel zelf in te delen. We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is voor minimaal 20 uur in de week, thuiswerken is mogelijk. 

Interesse?

Stuur dan je C.V. met een motivatie naar info@club9-sleepservice.nl