Vacature Klantenservice medewerker

Als Klantenservice medewerker ben je zelfstandig en neem je verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat (potentiële) klanten een optimaal contact ervaren met Club 9. Je gebruikt je kennis van onze producten om onze klanten van advies te voorzien en helpt hen daarnaast bij het behandelen van klachten of speciale verzoeken. Door deze informatie op een gestructureerde manier te verwerken vervul je een belangrijke rol bij het verbeteren van onze diensten. Het beheer van het klantcontact ligt volledig in jouw handen en je draagt proactief bij aan het optimaliseren van de klant ervaring.

Als Klantenservice medewerker zorg jij ervoor dat de klant met een tevreden gevoel antwoord krijgt op de vraag die gesteld is. Jij helpt de klanten via e-mail, telefoon, live chat en Whatsapp. Ook beheer je ons Social Media accounts, waarbij ludieke, originele antwoorden gestimuleerd worden Daarnaast breng je klanten op de hoogte bij vragen over hun bestelling.

Waarom past deze baan bij jou?

Het begint allemaal met een klantgerichte en leergierige instelling! Daarnaast herken jij jezelf als Klantenservice Medewerker in de volgende eigenschappen:

  • Je krijgt energie van (potentiële) klanten te helpen via al onze kanalen.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent mondeling en schriftelijk goed in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels.
  • Ervaring met klantcontact is mooi meegenomen, maar geen must.
  • Je wordt vrolijk van een dynamische werkomgeving!
  • Een baan tussen de 32 en 40 uur.
  • Thuiswerkmogelijkheden, bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor.

Wat bieden we jou?

Startend met een proefperiode met mogelijk een vast dienstverband binnen onze groeiende organisatie. We zijn een flexibel, jong bedrijf met een goede werksfeer waarin initiatief en een proactieve houding gewaardeerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig zaken op te pakken en jouw ideeën te delen, met ruimte voor groei en ontwikkeling. We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is voor 32 tot 40 uur in de week.

Voel je thuis bij Swiss Sense en vind je uitdaging bij Club 9!

Club 9 is een snelgroeiend bedrijf waar we intensief samenwerken met collega’s van alle afdelingen om samen de groei van Club 9 succesvol door te zetten! In 2019 is Club 9 opgezet door Swiss Sense en sindsdien zijn wij dé grondlegger van het slaap abonnement.

Heb jij zin om de uitdaging met ons aan te gaan en denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie? Solliciteer dan snel! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar info@club9-sleepservice.nl.