Vacature Customer Support Specialist

Wij van Club 9, een snelgroeiende startup van Swiss Sense, zijn op zoek naar een Customer Support specialist! 

Als Customer Support specialist ben je zelfstandig en neem je verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat (potentiële) klanten een optimaal contact ervaren met Club 9. Je gebruikt je kennis van onze producten om onze klanten van advies te voorzien en helpt hen daarnaast bij het behandelen van klachten of speciale verzoeken. Het beheer van het klantcontact ligt volledig in jouw handen en je draagt proactief bij aan het optimaliseren van de klant ervaring.

Daarnaast vervul je een belangrijke rol bij het verbeteren van onze diensten. Alle informatie die binnenkomt vanuit de klantenservice verwerk je en analyseer je op een gestructureerde manier. In samenwerking met collega’s van andere afdelingen en externe diensten zoals ons betalingssysteem, implementeer je de verbeteringen. Met jouw kritische en oplossingsgerichte blik, maak jij processen helder en til jij onze customer support naar een hoger niveau.

Club 9 is een snelgroeiende startup waar we intensief samenwerken met collega’s van alle afdelingen om samen de groei van Club 9 succesvol door te zetten! Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wat vragen we van je?

  • Minimaal twee jaar ervaring als customer support specialist/medewerker;
  • HBO werk-/denkniveau;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en gestructureerd;
  • Je hebt een oplossingsgerichte mentaliteit en bent analytisch;
  • Je kunt je aanpassen aan een dynamische werkomgeving;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • En je bent leergierig.

Heb jij een MBO-diploma op zak en denk je dat deze rol goed bij je past? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Ook zonder HBO-diploma kan het namelijk zo zijn dat het gewenste werk- en denkniveau prima bij je past. 

Wat kunnen wij jou bieden?

Startend met een proefperiode mogelijk een vast dienstverband binnen onze groeiende organisatie. We zijn een flexibel, jong bedrijf met een goede werksfeer waarin initiatief en een proactieve houding gewaardeerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig zaken op te pakken en jouw ideeën te delen, met ruimte voor groei en ontwikkeling. We bieden jou een marktconform salaris en zijn op zoek naar iemand voor 40 uur in de week. 

Interesse?

Stuur dan je C.V. met een motivatie naar info@club9-sleepservice.nl