Vacature Creatieve Content Marketeer

Hey ervaren en door passie gedreven Content Marketeer! Wij van Club 9, een snelgroeiende startup van Swiss Sense, zijn op zoek naar jou. 

Als Content Marketeer bij Club 9 ben jij mede verantwoordelijk voor de online groei van het merk en het optimaal presteren van onze website. Jij bent degene in het team die precies weet hoe je met de juiste content, de juiste doelgroepen kunt bereiken en overtuigen. De doelgroepen worden door jou in kaart gebracht en jij creëert hiervoor passende content voor op de website, blog en social media kanalen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en optimalisatie ervan. 

Je hebt lef, denkt out of the box, pakt je verantwoordelijkheid en benut elke commerciële kans om Club 9 groot te maken. Je draagt actief bij aan de optimalisatie van marketingactiviteiten zoals het bedenken, organiseren en uitvoeren van marketingcampagnes. Door jouw creativiteit en kennis van grafisch vormgeven, weet jij hoe je de beste content voor deze campagnes kunt creëren. 

Wat vragen we van je?

  • Minimaal twee jaar ervaring als content marketeer;
  • Je hebt een HBO werk-/denkniveau;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent creatief;
  • Je bent proactief en houdt van aanpakken;
  • Je kunt overweg met grafisch vormgeven;
  • En natuurlijk ben jij een echte teamplayer! Je stemt jouw werkzaamheden af met jouw collega’s maar neemt vervolgens wel de verantwoordelijkheid voor jouw pakket. 

Wat kunnen wij jou bieden?

Startend met een proefperiode mogelijk een vast dienstverband binnen onze groeiende organisatie. We zijn een flexibel, jong bedrijf met een gezellige werksfeer waarin initiatief en een proactieve houding gewaardeerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig zaken op te pakken en jouw ideeën te delen, met ruimte voor groei en ontwikkeling. We bieden jou een marktconform salaris en zijn op zoek naar iemand voor 40 uur in de week. 

Interesse?

Stuur dan je C.V. met een motivatie naar info@club9-sleepservice.nl