Vacature Administratief Medewerker

Als administratief medewerker ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor onze (financiële) administratie. Jij houd je dagelijks bezig met algemene financiële werkzaamheden zoals het inboeken van facturen, het klaarzetten van betalingen en het verzorgen van de loonadministratie. Samen zorgen jullie voor het tijdig opstellen en verantwoorden van de maandelijkse rapportages aan het management.

Daarnaast houd jij je bezig met alle facilitaire zaken in en rondom ons kantoor. Doordat jij graag een stap vooruit denkt hebben al onze medewerkers altijd een fijne werkplek. Jij zorgt voor het tijdig bestellen van kantoorartikelen, staat in contact met onze schoonmaakdienst en zorgt ervoor dat alle verzekeringen op orde zijn.

Waarom past deze baan bij jou?

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (financieel) administratief medewerker;
  • Je hebt ervaring met het werken in Excel;
  • Kennis en ervaring van Snelstart is een pré;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent analytisch sterk en werkt gestructureerd;
  • Je hebt een oplossingsgerichte mentaliteit;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • En je houdt van een dynamische werkomgeving!

Wat bieden we jou?

Startend met een proefperiode mogelijk een vast dienstverband binnen onze groeiende organisatie. We zijn een flexibel, jong bedrijf met een goede werksfeer waarin initiatief en een proactieve houding gewaardeerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig zaken op te pakken en jouw ideeën te delen, met ruimte voor groei en ontwikkeling. We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is voor minimaal 20 uur in de week.

Voel je thuis bij Swiss Sense en vind je uitdaging bij Club 9!

Club 9 is een snelgroeiende startup waar we intensief samenwerken met collega’s van alle afdelingen om samen de groei van Club 9 succesvol door te zetten! In 2019 is Club 9 opgezet door Swiss Sense en sindsdien zijn wij dé grondlegger van het slaap abonnement.

Heb jij zin om de uitdaging met ons aan te gaan en denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie? Solliciteer dan snel! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar info@club9-sleepservice.nl.