Donatie aan Stichting Quiet

Stichting Quiet wil een verschil maken voor zoveel mogelijk mensen in een armoedesituatie. Dit doen ze met de Quiet Communities op 11 plekken in Nederland. 

Er worden regelmatig gratis diensten, producten of verwennerijen aangeboden. Dit gaat via een digitaal deel platform, wat ervoor zorgt dat de aanbiedingen efficiĆ«nt en eerlijk verdeeld worden. Bij elke Quiet Community vinden de members een houvast om een sociaal isolement te voorkomen of te doorbreken. Ze krijgen hier alle ruimte om talenten in te zetten en zichzelf te ontplooien. 

Door de samenwerking met Stichting Quiet willen we ervoor zorgen dat ook deze mensen lekker kunnen slapen en uitgerust wakker worden. Een goede slaap is immers erg belangrijk voor een gezonde levensstijl.

Onze retour matrassen die nog van goede kwaliteit zijn, hebben een mooi plekje gekregen door de hulp van Stichting Quiet. We hopen zo in de toekomst nog meer mensen te kunnen helpen door middel van het doneren van Club 9 matrassen.

donatie aan stichting Quiet

Armoede is in Nederland een beetje een taboe aan het worden. Vandaar dat Quiet de Quiet 500 publiceert. Dit is een armoedeglossy waarin de 500 rijkste Nederlanders staan die worden uitgedaagd om mee te werken aan het verzachten van armoede.

Wil jij de members van Stichting Quiet helpen? Neem contact met ze op via de website.

Lid worden van de Club?