Proefslapen op een matras van Club 9? Dat kan!

Proefslapen op een matras van Club 9? Dat kan!

Heb je wel eens aan een abonnement bij Club 9 gedacht, maar twijfel je of het wel geschikt voor je is? Je kunt nu niet alleen proefliggen op een Club 9 matras in onze showroom, maar óók proefslapen bij verschillende B&B’s in Nederland. De matrassen liggen klaar om op geslapen te worden, dát is pas proefliggen op een matras van Club 9. Wedden dat je na deze overnachting verkocht bent?

Kom proefliggen op een Club 9 matras bij onze partner B&B’s!

Club 9 werkt samen met verschillende B&B’s, zodat jij kunt proefliggen op een Club 9 matras met een heerlijke overnachting. Je krijgt bij je overnachting een unieke kortingscode waarmee jij lid wordt van Club 9. Ontvang een spiksplinternieuw matras wat vers van de pers komt en vacuüm verpakt is, je hebt nog nooit zo lekker geslapen. Mocht je na 100 nachten proefslapen niet tevreden zijn, dan kun je het matras éénmalig ruilen voor een ander matras of het abonnement kosteloos stopzetten. 

Twijfel je dus nog om een abonnement af te sluiten en wil je graag eerst een nachtje proefliggen op een Club 9 matras? Dan is daar nu een goede gelegenheid voor bij onze partner B&B’s. Naast een overnachting bieden ze verschillende activiteiten en kun je er heerlijk eten en drinken. Alle ingrediënten dus voor een heerlijk weekend weg!

De matrassen die na 5 jaar bij ons terugkomen, worden zo milieuvriendelijk mogelijk gerecycled. De matrassen die retour komen binnen de 100 nachten proefslapen zijn eigenlijk nog veel te goed om te recyclen. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, hebben wij deze nieuw leven in geblazen bij een aantal B&B’s. Dat is een win-win: als gast bij de B&B ben je gegarandeerd van een goede nachtrust, terwijl je kunt proefliggen op onze Club 9 matrassen voor een realistisch oordeel. 

De Brabantse Hoeve

de brabantse hoeve Club 9

De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met een sfeervol hotel gevestigd in Volkel. Ze zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Uden. Daarnaast bieden ze vergaderruimtes om inspirerend te vergaderen, een gezellig café en een fraai terras. De boerderijtuin met uitzicht op grazende paarden maakt deze locatie extra bijzonder. Bij De Brabantse Hoeve vind je rust, vrijheid, gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid.

De Ommekeer

de ommekeer Club 9

B&B De Ommekeer ligt in het dorp Witten, ideaal gelegen tussen het gezellige centrum van Assen en de prachtige natuur van Drenthe. Je kunt hier winkelen, uit eten gaan en het Drents Museum bezoeken. Op 2500 meter van B&B De Ommekeer ligt TT Circuit Assen en de TT Evenementenhal, te voet te bereiken. Een grote recreatieplas en het prachtige Pelinckbos grenzen aan de achterzijde van de B&B.

Er zijn hier veel mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, surfen, kanovaren en andere buitenactiviteiten. Dan kun je daarna welverdiend op je Club 9 matras ploffen!

De Ouw Skuur

de ouw skuur Club 9

Hier kun je genieten van de Brabantse sfeer en gezelligheid, een groene omgeving en een Bourgondisch ontbijt! Je hebt keuze uit fantastische arrangementen die tot de verbeelding spreken, zoals een pelgrimspad of een dagje in een oldtimer de omgeving verkennen. Oirschot heeft een prachtig historisch centrum.

De Ouw Skuur ligt in een prachtige natuuromgeving, maar is ook een fijne overnachtingsplaats in de buurt van bijvoorbeeld de Efteling, of Eindhoven Airport.

Ben jij of ken jij iemand met een B&B en zijn je matrassen aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Terug