Proefslapen op Club 9? Dat kan bij De Brabantse Hoeve

Proefslapen op Club 9? Dat kan bij De Brabantse Hoeve

Heb je wel eens aan Club 9 gedacht, maar twijfel je of het wel geschikt voor je is? Je kunt nu proefslapen bij De Brabantse Hoeve, de sfeervolste B&B van de provincie Noord-Brabant. Bij De Brabantse Hoeve liggen onze matrassen klaar om op geslapen te worden. Wedden dat je na deze overnachting verkocht bent?

De Brabantse Hoeve

De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met een sfeervol hotel gevestigd in Volkel. Ze zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Uden. Daarnaast bieden ze vergaderruimtes om inspirerend te vergaderen, een gezellig café en een fraai terras. De boerderijtuin met uitzicht op grazende paarden maakt deze locatie extra bijzonder. Bij De Brabantse Hoeve vind je rust, vrijheid, gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid. 

Samenwerking met De Brabantse Hoeve

Club 9 is een samenwerking aangegaan met De Brabantse Hoeve. De klanten die bij ons een abonnement aangaan, krijgen altijd een spiksplinternieuw matras wat vers van de pers komt en vacuüm verpakt is. Ze krijgen de kans om 100 nachten te proefslapen en wanneer ze niet tevreden zijn kunnen ze het abonnement kosteloos stopzetten. 

De matrassen die na 5 jaar bij ons terugkomen, worden zo milieuvriendelijk mogelijk gerecycled. De matrassen die terugkomen binnen het 100 nachten proefslapen zijn eigenlijk nog veel te goed om te recyclen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met De Brabantse Hoeve. Onze retour matrassen die binnen het 100 nachten proefslapen terugkomen, willen we een nieuw leven inblazen. De gasten van De Brabantse Hoeve zijn gegarandeerd van een goede nachtrust op onze Club 9 matrassen

Twijfel je dus nog om een abonnement af te sluiten en wil je graag eerst een nachtje proefslapen bij De Brabantse Hoeve op een Club 9 matras? Dan is daar nu een goede gelegenheid voor. Daarnaast bieden ze verschillende activiteiten en kun je er heerlijk eten en drinken. Alle ingrediënten dus voor een heerlijk weekend weg!

proefslapen op club 9

Ben jij of ken jij iemand met een B&B en zijn je matrassen aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. 

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …