Voor minder dan tien euro per maand kan alles geregeld zijn

Iedere 5 jaar leveren we een matras en halen je oude matras op.  Onze ambitie is geen afval meer, maar 100% recycling.

Word lid van Club 9 met een betere prijs, oog voor een beter milieu en goed slapen!

Lees verder
Bestel nu

Slapen opnieuw uitgevonden. Regel het even, bij Club 9!

Club 9 vindt dat slapen slimmer kan. We hebben het slapen opnieuw uitgevonden, zodat het slimmer is voor het milieu én voor jouw bankrekening.

Wat is je voordeel?

Je pakt voordeel met de prijs, je hoeft nooit meer zelf een nieuw matras te kopen én het is beter voor het milieu! Dit is een win-win… win systeem.

Lees meer

Euh... abonnement?

Ja! Zo garanderen we kwaliteit. Voor minder dan een tientje per maand ben je al lid en bezorgen we je elke 5 jaar een nieuw matras en nemen we je oude matras weer mee.

Lees meer

Wat is Club 9?

Een slaap service die het slapen opnieuw heeft uitgevonden. We willen een betere prijs, een beter milieu en een beter matras voor onze klanten.

Prijzen

Bij Club 9 kun je naast een boxspring of matras huren ook kiezen voor koop. Dit betekent dat je eenmalig een bedrag betaalt om vervolgens op een goed bed of matras te slapen.

Kies je voor huur? Dan betaal je een vast bedrag per maand waardoor je geen grote investering hoeft te doen.

Huur Koop
Eenpersoons matras €9,99 per maand € 550,00
Tweepersoons matras €18,99 per maand € 999,00
Boxspring Vanaf €29,95 per maand Vanaf €1.559,00

Wat is je voordeel?

Iedere 5 jaar een nieuw matras

Kies je voor een matras lease van Club 9? Dan sturen wij je iedere 5 jaar een fris nieuw matras op en nemen we je oude mee. Nooit meer doorliggen, vieze vlekken of geurtjes in je matras.

We zijn groen

Via ons circulaire-systeem breken we oude matrassen milieuvriendelijk af. Onze ambitie is geen afval meer maar 100% recycling.

Top kwaliteit

Met meer dan 25 jaar ervaring weten we precies wat een matras, een goed matras maakt. Geen opgeklopte verkooppraatjes meer, maar gewoon kwaliteit voor iedereen.

Prijs

Je hebt de keuze tussen huur en koop. Kies je voor huur? Dan slaap je voor nog geen tientje per maand op een goed matras.

Wat is het verschil tussen huur en koop?

Het grootste verschil tussen huur en koop is dat je bij huur elke 5 jaar een nieuw matras thuisbezorgd krijgt en het oude wordt meegenomen.

Bij koop word jij de eigenaar van de boxspring of het matras dus komen we het matras niet vervangen na 5 jaar. Wel is het advies om het na 5 jaar te vervangen.

Lees meer

Huur Koop
Matras Boxspring Kussen Matras Boxspring Kussen
100 dagen proefslapen V X X V X n.v.t.
Omruilgarantie V V X V V n.v.t.
Binnen 2 werkdagen bezorgd V X V V X n.v.t.
Vast bedrag per maand V V V X X n.v.t.
Altijd nieuw thuisbezorgd V V V V V n.v.t.
Eigenaar van het product X X X V V n.v.t.

Meer over leasen

Gedurende 5 jaar (60 maanden) slaap je op een nieuw, fris matras van Club 9. Je slaapt op een goed matras zonder grote investering.

De eerste 100 nachten mag je proefslapen. Bevalt het niet, dan halen wij het matras weer op, en storten we het betaalde bedrag terug op de rekening.

Na vijf jaar ruilen wij het matras weer om voor een nieuwe. Eerder opzeggen/annuleren is mogelijk, hier zitten wel ontbindingskosten aan verbonden. Meer hierover lees je in onze algemene voorwaarden.

Op de Club 9 boxspring kun je 5 jaar lang heerlijk slapen. Tijdens de eerste 100 nachten mag je het matras eenmalig gratis omruilen voor een andere hardheid. Na 5 jaar komen we het matras vervangen voor een nieuwe zodat je nogmaals 5 jaar lang kunt genieten van een goede nachtrust op de Club 9 boxspring.

Lees hier meer over matras hygiëne

Overtuigd? Word ook lid van onze Club en geniet van een goede nachtrust.

Bestel nu Onze matrassen