Matras huren? Zo werkt een matras abonnement

Matras huren? Zo werkt een matras abonnement

Sorry wat zeg je nu: een matras abonnement? Wat is dat dan? Nou, gewoon net zoals jouw telefoon abonnement, Netflix abonnement, Spotify abonnement… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

En ja, je krijgt een nieuw matras geen zorgen! Bij een telefoon abonnement krijg je ook gewoon een nieuwe telefoon en bij Netflix krijg je ook een nieuw account. 😀

Wat is een matras abonnement?

Het woord zegt het eigenlijk al: je neemt een abonnement op een matras. In plaats van dat je een nieuw matras moet kopen, kun je dus ook een matras huren. Want alleen al bij de gedachte dat je weer die hele woonboulevard af moet op zoek naar een goed matras en bij welke winkel begin je dan?

Gewoon lekker makkelijk online een matras kunnen bestellen is ook wel eens fijn.

Hoe het werkt

Het is niet zo heel moeilijk hoor, een matras abonnement aangaan. Je kiest de gewenste maat, laat het binnen twee werkdagen bij je thuisbezorgen en vervolgens slaap je vijf jaar lang op een fris en goed matras.

Als je een matras abonnement aangaat heb je de mogelijkheid om 100 nachten proef te slapen. Merk je binnen deze slaapgarantie dat je Club 9 toch niet iets voor je is, dan komen we het matras weer ophalen en krijg je de tot dan toe betaalde periodes teruggestort.* Zo weet je zeker dat je 5 jaar kunt genieten van het matras wat zich helemaal voldoet aan jouw wensen.

*Dit geldt niet voor een boxspring.

Iedere 5 jaar je matras vervangen

Na 5 jaar is je matras toch echt aan vervanging toe. Dan heeft het matras bijvoorbeeld al 450 liter vocht op moeten nemen! Of wat dacht je van al jouw zakdoekjes die in je kamer slingeren wanneer de hooikoorts weer op komt dagen.

matras abonnement

Matrassen vergelijken

Een matras kopen is mogelijk, echter mis je dan enkele voordelen die een matras huren wel heeft. In de tabel hieronder hebben we het matras abonnement van Club 9 vergeleken met het Emma matras, Matt Sleeps en Bedzzzy. Bij Bedzzzy kun je zowel een matras huren als kopen maar hier betaal je wel montagekosten.

Club 9Emma matrasMatt SleepsBedzzzy
Vast bedrag per maandVXXV
Proefslapen100 dagen100 dagen120 dagen90 dagen
Gratis bezorging en retourVVVV
Montagekosten€0,-€0,-€0,-€59,50
LeveringVolgende werkdag verzonden1-5 weken5-7 werkdagenbinnen 4 weken
Na 5 jaar nieuw matras thuisbezorgdVXXV
Gecomprimeerd verpaktVVVX
Garantie5 jaar10 jaar10 jaar5 jaar

Heb je nog steeds twijfels of een matras abonnement wel bij je past? Lees dan onze reviews eens. Deze mensen slapen al nachten heerlijk op een gehuurd matras. Meer weten over Club 9 en een matras huren? Lees hier hoe Club 9 verder in zijn werk gaat.

Wist je dat je ook een Club 9 boxspring kunt leasen? Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …