Kom slapen op Club 9 en ervaar het zelf!

Kom slapen op Club 9 en ervaar het zelf!

Twijfel je nog om een abonnement af te sluiten en wil je graag eerst proefslapen op een Club 9 matras? Dat kan! Wij hebben namelijk een samenwerking met verschillende B&B’s, zodat je kunt proefliggen op een Club 9 matras. Naast een overnachting wil je natuurlijk wel wat beleven. In de omgeving van deze B&B’s is er genoeg te doen en wij hebben dit voor je uitgezocht, zodat je je zeker niet hoeft te vervelen!

Brabantse Hoeve

De Brabantse Hoeve in Volkel is een authentieke boerderij met een sfeervolle B&B gevestigd in Volkel. Ze zijn een officiële trouwlocatie, bieden vergaderruimtes, gezellig café en een fraai terras. De boerderijtuin met uitzicht op de paarden maakt de locatie extra bijzonder. Je vind er rust, vrijheid, gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid.

Wat te doen in Volkel

Hemelrijk

Hemelrijk is een recreatiepark met een strandbad en daaromheen verschillende binnen- en buitenattracties. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin! Bij hogere temperaturen kun je heerlijk toeven bij het strandbad en genieten van de attracties daaromheen. Ook bij wat minder weer is er heel wat te beleven in de binnenspeeltuin.

Dierenpark Zie-Zoo

Dierenpark Zie-Zoo is een kleinschalige dierentuin in Volkel. Je kunt hier verschillende dieren van alle werelddelen bewonderen. Het bijzondere aan Zie-Zoo is dat je een dier kunt ‘adopteren’. Je steunt dan het werk in het hele dierenpark voor een zelfgekozen bedrag. Daarnaast is Zie-Zoo de eerste zorgdierentuin van Nederland die dagbesteding biedt aan mensen met autisme.

Escape Room Kamer 237

Een Escape Room is een spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten en door middel van het zoeken naar sleutels, codes, aanwijzingen en het oplossen van puzzels moet ontsnappen. Op 23 juli 1970 nemen Charles Grady en zijn vrouw en kinderen hun intrek in het hotel in kamer 237 om hier zijn boek te schrijven. Niemand weet wat er is gebeurd, maar het gezien heeft nooit meer uitgecheckt. Durf jij het aan?

De Ommekeer

B&B De Ommekeer ligt in het dorp Witten, gelegen tussen het centrum van Assen en de prachtige natuur van Drenthe. Er zijn veel mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, surfen, kanovaren en nog veel meer! Lees dus snel verder.

Wat te doen in Witten

TT-Circuit Assen

Als je Assen zegt dan zeg je TT. Het circuit wordt gebruikt voor onder meer de MotoGP TT Assen, WK Superbike, Brits kampioenschap superbike en de DTM. Er zijn veel verschillende activiteiten die plaatsvinden op het circuit, dus er is altijd wel wat te beleven. 

kom slapen op club 9 en ervaar het zelf

Drents Museum

Het Drents Museum kent een grote collectie gericht op archeologie, Nederlandse beeldende kunst, hedendaagse figuratieve kunst en Drentse cultuurgeschiedenis, waaronder wereldberoemde veenlijken. Naast deze eigen collectie is het Drents Museum beroemd om grote internationale tentoonstellingen. Er is dus genoeg te zien voor jong en oud!

Asserbos

Zoek je liever wat meer rust en natuur? Dan moet je naar het Asserbos. Het is een stadsbos gelegen in Assen tussen het winkelcentrum en een woonwijk. Het is een van de oudste bossen van Nederland en heeft een hectare van 114(!) hectare. Meer dan genoeg dus om de hele dag lekker te kunnen wandelen.

De Ouw Skuur

Bij B&B De Ouw Skuur in Oirschot kun je genieten van de Brabantse gezelligheid, een groene omgeving en een heerlijk Bourgondisch ontbijt. Er is genoeg te beleven en Oirschot heeft een prachtig historisch centrum waar je alleen al heerlijk kunt wandelen.

Wat te doen een Oirschot

Brouwerij Vandeoirsprong

Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot, met name van voormalig brouwerij De Kroon. Deze brouwerij is nu helemaal terug en heet Vandeoirsprong. Met vers water uit eigen bron combineren ze kennis en smaak met de eigen generaties aan kennis en ervaring. Er is een heerlijk terras waar je de bieren kunt proeven en heerlijk kunt lunchen en dineren. Daarnaast is een rondleiding door de brouwerij ook mogelijk.

Huur een klassieke auto

De omgeving van Oirschot is prachtig en hoe kun je die nu beter verkennen dan in een mooie oldtimer? Bij Klassiekershuren vind je een aanbod van diverse klassieke auto’s, stuk voor stuk met eigen uniek eigenschappen. Met deze ware eyecatchers ga je even terug in de tijd. Hoe leuk is dat?

Safaripark Beekse Bergen

Op ongeveer 20 minuten rijden van B&B De Ouw Skuur ligt Safaripark Beekse Bergen. Ontdek hier de prachtige natuur door een safari en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Ontdek Afrika en sta oog in oog met de Big 5. Je kunt er gewoon met je eigen auto doorheen rijden! Let wel op dat er niet stiekem een leeuw op je auto meelift naar huis…

kom slapen op club 9 en ervaar het zelf

Genoeg te beleven dus in de omgeving van deze B&B’s. Vergeet niet om bij het reserveren aan te geven dat je graag op een Club 9 matras wilt slapen. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …