Twijfel je nog? Lees hier de Club 9 ervaringen van anderen

Twijfel je nog? Lees hier de Club 9 ervaringen van anderen

Dat wij huur en lease kunnen aanbieden en dat dit ook nog een succes is, hebben we te danken aan jullie! Want onze klanten zorgen ervoor dat we kunnen blijven bestaan. Wanneer jullie tevreden zijn, zijn wij dat ook en hier zijn we trots op. Twijfel je nog of Club 9 iets voor je is? Lees dan hieronder de Club 9 ervaringen van onze huidige clubleden.

Zonder klanten kan een bedrijf niet bestaan. Zeker met tevreden klanten zul je succes ervaren. Wij, bij Club 9, vinden de relatie met onze klanten erg belangrijk. We willen dat ze zich lid voelen van onze club en dat ze een goede nachtrust hebben. Immers zou iedereen in Nederland goed moeten kunnen slapen.

‘Super blij mee, zelf altijd problemen met inslapen gehad.. Echter sinds ik vorige week het bed binnen heb al de hele week prima geslapen!’

Het unieke aan Club 9 is dat je een matras en boxspring kunt leasen. Je betaalt een vast bedrag per maand en hoeft verder nergens over na te denken. De eerste 100 nachten mag je bij ons proefslapen. Mocht je het matras nog graag willen wisselen voor een andere variant, dan kan dit uiteraard kosteloos. Na 5 jaar komen we het matras ook weer gratis inruilen voor een nieuw matras. 

‘Ik  ben erg enthousiast over dit matras. Het ligt echt super lekker en over vijf jaar krijg ik vanzelf een nieuwe.’

De Club 9 ervaring van Merle

Afhankelijk van jouw slaaphouding kies je de foamlaag die het beste bij je past. We bieden verschillende maten in zowel éénpersoons als tweepersoons matrassen. De dikte is 25 cm, de breedte van de éénpersoons matrassen is 70, 80 of 90 cm en de breedte van de tweepersoons matrassen is 140, 160 of 180 cm. Alle matrassen zijn 200 of 210 cm lang. De matrassen passen op iedere bedbodem en sinds kort hebben we ook een Club 9 boxspring om te leasen! Meer Club 9 ervaringen over de boxspring lees je in de reviews.

‘Het matras is niet te hard en niet te zacht en ligt erg lekker. Mijn man en ik worden ‘s morgens lekker uitgerust wakker. Ook heb ik trouwens geen rugpijn meer. Deze formule spreekt ons aan, omdat we op ons vorige matras eigenlijk veel te lang hebben gelegen. Hier hebben wij niet zo over nagedacht. Nu hoeven we daar niet meer aan te denken. Dat doet Club 9 wel voor ons.’

De Club 9 ervaring van Merle's ouders

We hebben verschillende soorten foamlagen voor verschillende soorten slaaphoudingen. Als je het liefst op je rug slaapt, kun je het beste slapen op een Comfort Gel laag. Dit is ons meest zachte matras wat zich perfect naar je lichaam vormt. Voor iemand die veel draait in zijn slaap, raden we aan om te kiezen voor de Comfort HR laag. Dit matras is onze gemiddelde variant en biedt de ondersteuning en comfort die je nodig hebt wanneer je veel draait. Wanneer je op je buik slaapt, kun je dit het beste doen op een stevig matras. Dan is de Latex variant het beste voor jou. 

‘Heerlijk geslapen! Attentie mensen met (kleine) kinderen! Wij hebben eindelijk de ruimte om weer heerlijk te kunnen slapen, zonder dat één van ons uit bed valt. De individuele matrassen zorgen ervoor dat je de juiste voor jouw slaapgewoonte hebt. Dit is ontzettend prettig als je met een draaier getrouwd bent.

De Club 9 ervaring van familie Schorsij

Je slaapt dus gedurende 5 jaar op een nieuw en fris matras zonder een grote investering. Na 5 jaar nemen we je oude matras mee en krijg je een nieuwe waardoor doorliggen, vieze vlekken en geurtjes verleden tijd zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we wanneer een matras van goede kwaliteit is. We streven ernaar om heel Nederland lekker en goed te laten slapen. 

‘Licht heerlijk. Ik slaap heel anders en word uitgerust wakker.’

Heb je nog wat meer informatie nodig? Lees dan hier wat meer over Club 9 en lees hier de Club 9 ervaringen van anderen.

Terug