Ga voor een goede nachtrust met de Club 9 boxspring

Heerlijk slapen doe je op de Club 9 boxspring. De combinatie van de boxspring met matras biedt jou het optimale ligcomfort. Huur vanaf €29,95 of koop vanaf €1.559,-.

Bestel nu
Onze klanten geven ons gemiddeld 4,5 sterren

Op zoek naar een nieuw bed? Maak kennis met de Club 9 boxspring! Met de Club 9 boxspring is ons matras voorzien van de beste ondergrond. Samen vormt het de perfecte combinatie voor een goede nachtrust.

De kern van de box bestaat uit pocketvering voor optimale ventilatie. Het design van de boxspring geeft een tijdloze uitstraling en past in iedere slaapkamer.

De basis van het Club 9 matras bestaat uit een unieke Hybride en Firmfoam laag. Daarop ligt een 4 cm dikke comfortlaag die er in 3 verschillende soorten zijn. Afhankelijk van jouw slaaphouding kies je de toplaag die het best bij je past.

Het hoofdbord is gelijk aan de bedbreedte, heeft een diepte van 8.5 cm en heeft een hoogte vanaf de grond van 110 cm. De instaphoogte van het bed is 60 cm hoog.

De breedtematen van de boxspring zijn er in de maten 140, 160 en 180 cm en alleen in lengtemaat 200 cm.

Gratis verzending en installatie

Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een goede nachtrust komen wij de Club 9 boxspring gratis bezorgen en zullen we het ook installeren in jouw slaapkamer zonder bijkomende kosten.

We zijn groen

Via ons circulaire-systeem breken we oude matrassen zo goed mogelijk milieuvriendelijk af. Onze ambitie is geen afval meer maar 100% recycling.

Voor iedere slaaphouding een uniek matras

Rugslaper

Comfort Gel: op je rug slapen doe je het beste op een zacht matras. Deze toplaag is onze meest ‘zachte’ variant en vormt zich perfect naar je lichaam.

Draaier

Comfort HR: als je niet stil kunt liggen wil je een matras met de ondersteuning en comfort die je nodig hebt. Dit matras is onze ‘gemiddelde’ variant.

Buikslaper

Latex: wanneer je op je buik slaapt heb je het meest aan een stevig matras. Dit matras is onze meest ‘stevige’ variant.

Overtuigd? Word ook lid van onze Club en geniet van een goede nachtrust.

Bestel nu Onze matrassen