Het Club 9 matras als beste alternatief voor Matt Sleeps

Het Club 9 matras als beste alternatief voor Matt Sleeps

Als je op zoek gaat naar een alternatief voor Matt Sleeps dan kan het zijn dat je door de grote hoeveelheid aan keuze in matrassen geen raad meer weet. Daarom laten wij je zien waarom het Club 9 matras een goed alternatief kan zijn voor Matt Sleeps!

Waarom het een goed alternatief is voor Matt Sleeps

Via onderstaand overzicht kom je er makkelijk en snel achter waarom het Club 9 matras het beste alternatief voor Matt Sleeps kan zijn!

Matt SleepsClub 9
Maandelijks een vast bedragXV
ProefslapenVV
Keuze tussen huur én koopXV
Iedere 5 jaar een fris nieuw matras thuisbezorgdXV
Gratis bezorging en retourVV
Verpakt in een handzame doosVV

Een vast bedrag per maand

Club 9 biedt, in tegenstelling tot Matt Sleeps, een abonnement waarbij je voor een vast bedrag per maand kunt genieten van een goede nachtrust op een matras van hoge kwaliteit Powered by Swiss Sense. Het leasen, zoals het ook wel wordt genoemd, van een matras bij Club 9 vergt geen grote investering in één keer, maar je betaalt iedere maand een vast bedrag.

Voor een eenpersoons matras betaal je €9,99 per maand en voor een tweepersoons matras betaal je €20,09 per maand. Dit is dan voor een periode van vijf jaar.

Iedere 5 jaar een nieuw matras thuisbezorgd

Wist je dat je een matras na 5 jaar gebruik moet vervangen? In deze tijd heeft je matras al zo’n 450 liter aan lichaamsvocht moeten verwerken. Vies he?! Dat vonden wij dus ook. Daarom komt Club 9 je matras na 5 jaar weer ophalen en ruilen voor een nieuwe.

Je hoeft dus zelf niet na te denken over een nieuw matras, dit wordt gewoon voor je geregeld! Dit geldt ook voor het matras van de Boxspring Classic en de pocketveermatrassen en topper van de Boxspring Deluxe. Een matras leasen bij Club 9 is dus een heel goed alternatief voor Matt Sleeps. Slapen is nog nooit zo ontspannend en zorgeloos geweest!

100 nachten proefslapen

Je lichaam heeft minimaal 30 nachten de tijd nodig om écht goed te kunnen wennen aan een nieuw matras. Club 9 biedt je daarom de mogelijkheid om 100 nachten te proefslapen. Wanneer het niet bevalt, kun je het matras binnen de proeftijd gratis retourneren. We plannen dan samen een datum in om het matras op te laten halen door onze bezorgers en we betalen de tot dan toe betaalde periodes volledig aan je terug.

alternatief voor matt sleeps

Club 9 streeft naar 100% recycling

De ambitie van Club 9 is geen afval meer maar 100% recycling. Aangezien de matrassen die na 5 jaar bij ons terugkomen geen tweede leven meer kunnen krijgen, worden deze via ons circulaire systeem milieuvriendelijk afgebroken.

Daarnaast hebben we door het 100 nachten proefslapen ook matrassen die terugkomen en nog veel te goed zijn om te recyclen. Daarom dat we ze doneren aan goede doelen, zodat ze nog een tweede leven krijgen op een plek waar ze hard nodig zijn. Zo hoeven we niet onnodig te recyclen en kunnen we er een ander blij mee maken!

Dit vinden onze fans

Benieuwd wat anderen zeggen over het Club 9 matras? Lees hieronder de reviews van onze klanten die er al nachten heerlijk op slapen. Word jij ook lid van onze Club?

Ook interessant

Nadelen van snoozen

We kennen allemaal wel dat gevoel dat de wekker gaat en je voor je gevoel nog wel uuuren kunt slapen. …

Sporten voor het slapen. Een goed of slecht idee?

We weten allemaal dat sporten belangrijk is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Je zou misschien denken dat je …

Praten in je slaap. Wat zegt het over je?

Heb je ook wel eens dat je ‘s ochtends wakker wordt en je partner vraagt wat je allemaal aan het …