Boxspring huren? Ja, het kan echt!

Boxspring huren? Ja, het kan echt!

Heb je een nieuw bed nodig en denk je bij jezelf; ‘Poh, wat zijn die dingen duur!’, dan hebben wij misschien wel de oplossing voor je. Bij Club 9 kun je nu een boxspring huren. Maar hoe werkt het nu eigenlijk? Dit hebben we even voor je op een rijtje gezet. 

Hoe werkt een boxspring huren?

Vanaf €29,95 per maand maakt Club 9 het huren van een boxspring mogelijk. Je kiest het matras wat het beste bij je past en binnen 2 tot 3 weken staat de boxspring al in je slaapkamer. Of je nu een rugslaper, draaier of buikslaper bent, op de Club 9 boxspring passen al onze soorten matrassen

Wanneer je kiest voor boxspring huren bij Club 9, neem je dus ook een abonnement op het matras. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Het matras is onderdeel van de Club 9 boxspring. Na vijf jaar betaal je niet meer voor de boxspring. Je betaalt dan alleen nog maandelijks voor het matras wat er op ligt. 

De boxspring wordt gratis bezorgd en geïnstalleerd op je slaapkamer. Zo kun je voortaan eindeloos genieten in bed van je favoriete Netflix serie. Ben je nog op zoek naar een goede serie? Wij hebben de beste Netflix series voor je op een rijtje gezet. Lees ze hier.

Boxspring huren? Ja, het kan echt!

Wist je dat …

  • Door de hoge instaphoogte van onze Club 9 boxsprings, is het gemakkelijker om ‘s ochtends uit bed te stappen (ook al wil je dit liever niet).
  • Wij Nederlanders slapen het langst van allemaal! Dan wil je natuurlijk wel een lekker bed hebben.
  • Het schijnt dat de perfecte powernap 90(!) minuten duurt. Deze kun je ook nog eens het beste tussen 13:30 en 15:30 uur nemen. Ik zou je baas even bellen voor een boxspring huren op kantoor. 😉
  • Het schoonheidsslaapje werkt echt. Zweedse onderzoekers hebben aangetoond dat mensen jonger worden geschat en aantrekkelijker worden gevonden wanneer ze langer slapen. Hier is een Club 9 boxspring absoluut geschikt voor!
  • Een Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat met je huisdier slapen een positief effect heeft op de nachtrust. In de Club 9 boxspring is ruimte genoeg voor jou en je trouwe viervoeter. 

Ben je al overtuigd of wil je nog wat meer weten? Lees dan hier meer informatie over een boxspring huren. Hier vind je meteen meer informatie over onze matrassen om erachter te komen welke geschikt is voor jou! 

Terug