Slaap op een Club 9 matras bij een B&B in Nederland

Heb je wel eens aan een abonnement van Club 9 gedacht, maar twijfel je of het wel geschikt voor je is? Je kunt nu proefslapen bij bij verschillende B&B’s in Nederland. De matrassen liggen klaar om op geslapen te worden, dát is pas proefliggen op een matras van Club 9.

Wedden dat je na deze overnachting verkocht bent?

Club 9 B&B Programma

De perfecte combinatie voor ultiem tot rust komen

Club 9 werkt samen met verschillende B&B’s, zodat jij kunt proefliggen op een Club 9 matras en kunt genieten van een heerlijke overnachting. Zo kun jij alvast een beetje proeven van onze club voordat je lid wordt.

Twijfel je nog om een abonnement af te sluiten en wil je graag eerst een nachtje proefliggen op een Club 9 matras? Dan is daar nu een goede gelegenheid voor bij onze partner B&B’s. Naast een overnachting bieden ze verschillende activiteiten en kun je er heerlijk eten en drinken. Alle ingrediënten dus voor een heerlijk weekend weg! Samen met een overnachting op een top matras is dat de perfecte combinatie om ultiem tot rust te komen.

De matrassen die na 5 jaar bij ons terugkomen, worden zo milieuvriendelijk mogelijk gerecycled. De matrassen die retour komen binnen de 100 nachten proefslapen zijn eigenlijk nog veel te goed om te recyclen. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, hebben wij deze een nieuw leven in geblazen bij een aantal B&B’s. Dat is een win-win: als gast bij de B&B ben je gegarandeerd van een goede nachtrust, terwijl je kunt proefliggen op onze Club 9 matrassen voor een realistisch oordeel. 

Lees snel verder om alle proeflocaties te ontdekken…

De Brabantse Hoeve

De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met een sfeervolle B&B gevestigd in Volkel. Ze zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Uden. Daarnaast bieden ze vergaderruimtes, een gezellig café en een fraai terras. De boerderijtuin met uitzicht op grazende paarden maakt deze locatie extra bijzonder. Bij De Brabantse Hoeve vind je rust, vrijheid, gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid.

B&B Programma Brabantse Hoeve

De Ommekeer

B&B De Ommekeer ligt in het dorp Witten, ideaal gelegen tussen het gezellige centrum van Assen en de prachtige natuur van Drenthe. Je kunt hier winkelen, uit eten gaan en het Drents Museum bezoeken. Op 2500 meter van B&B De Ommekeer ligt TT Circuit Assen en de TT Evenementenhal, te voet te bereiken. Een grote recreatieplas en het prachtige Pelinckbos grenzen aan de achterzijde van de B&B.

Er zijn hier veel mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, surfen, kanovaren en andere buitenactiviteiten. Dan kun je daarna welverdiend op je Club 9 matras ploffen!

De Ouw Skuur

Hier kun je genieten van de Brabantse sfeer en gezelligheid, een groene omgeving en een Bourgondisch ontbijt! Je hebt keuze uit fantastische arrangementen die tot de verbeelding spreken, zoals een pelgrimspad of een dagje in een oldtimer de omgeving verkennen. Oirschot heeft een prachtig historisch centrum.

De Ouw Skuur ligt in een prachtige natuuromgeving, maar is ook een fijne overnachtingsplaats in de buurt van bijvoorbeeld de Efteling, of Eindhoven Airport.

Is jouw B&B ook een geschikte proeflocatie?

Neem via dit formulier contact met ons op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.