Hoe werkt het 100 nachten proefslapen?

Je slaapt gemiddeld 8 uur per dag, dus 10 minuten proefliggen in de winkel is eigenlijk niet genoeg. Bovendien heeft jouw lichaam minimaal 30 dagen de tijd nodig om te wennen aan een nieuw matras.

Om ons matras écht goed te kunnen ervaren bieden wij 100 nachten proefslapen aan. Zo kun je het gewoon thuis uitproberen, in je eigen slaapkamer.

100 nachten proefslapen

Opzeggen binnen 100 nachten

Het komt nauwelijks voor, maar stel dat je binnen de 100 nachten proefslapen niet tevreden bent over het Club 9 matras, dan komen we het gratis retour halen. Het aankoopbedrag of de reeds betaalde periodes worden teruggestort op je rekening.

Wist je dat we retourmatrassen doneren?

Vaak zijn matrassen die binnen 100 nachten geretourneerd worden nog te goed om te recyclen en daarom geven wij ze een tweede leven. We hebben op het moment een samenwerking met Stichting van het Kind, Stichting Clothing4U en Stichting Quiet. De matrassen worden gedoneerd en komen zo op een plek terecht waar ze goed gebruikt kunnen worden. Meer weten over deze samenwerkingen? Lees hier meer.

Na 5 jaar een nieuw en fris matras

We begrijpen dat een nieuw matras kopen niet echt je hobby is. Wist je dat je een matras om de 5 jaar zou moeten vervangen? Na deze tijd heb je namelijk al zo’n 450 liter vocht verloren in je slaap!

Ook verlies je kilo’s aan huidschilfers tijdens je slaap wat weer de perfecte voeding is voor bacteriën. Meer lezen over de levensduur van je matras? Lees het hier

Het is dus belangrijk dat je iedere 5 jaar je matras vervangt. Wanneer je kiest voor matras lease bij Club 9, hoef je hier niet meer over na te denken. Dit doen wij namelijk voor je!

Heb je vragen?

Neem contact op met onze uitgeslapen medewerkers van de klantenservice!

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.