Hoe werkt het 100 nachten proefslapen?

  • Gratis retour
  • Eenmalige gratis omruilservice
  • Niet goed, geld terug

Om écht te kunnen ervaren of het Club 9 matras bij jou past, mag je de eerste 100 nachten proefslapen. Dit betekent dat je tijdens deze periode het matras nog gratis kunt retourneren. Wanneer je binnen deze periode ervoor kiest om je matras retour te sturen, dan krijg je het betaalde bedrag teruggestort op je rekening.

Onze matrassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende types: Latex (buikslaper), Comfort HR (draaier) en Gel (rugslaper). Tijdens de eerste 100 nachten mag je éénmalig je matras ruilen naar een matras van een ander type. Wij komen dan gratis bij je langs om het matras om te ruilen naar een nieuw Club 9 matras van een ander type. Ruilen naar een andere maat is niet mogelijk.

Voordat we een matras kunnen retourneren of omruilen, vragen we je om je lichaam minimaal 30 dagen de tijd te geven om te wennen aan het nieuwe matras.

Zodra het matras geleverd is start de proefperiode. Je mag het Club 9 matras vanaf dat moment 100 nachten testen.

100 nachten proefslapen

De boxspring en het kussen zijn uitgesloten van het 100 nachten proefslapen.

Heb je een vraag over het 100 nachten proefslapen? Of wil je graag een ruil inplannen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je nog meer vragen? Of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
We gebruiken je gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden. Lees hier de volledige privacy statement.

Overtuigd? Word ook lid van onze Club en geniet van een goede nachtrust.

Bestel nu Onze matrassen